Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Gladiola

Destinácia: Bulharsko, Zlaté piesky
Kód zájazdu: 1303994
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Gladiola

TV chladnička,minibar parkovisko detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 15 m
Vzdialenosť od letiska: 130 km
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Hotelový komplex je odporúčaní predovšetkým dovolenkárom, ktorý preferujú rušnejšie a živé miesta s možnosťami zábavy bohatými nákupnými možnosťami.

Poloha:

Hotel je umiestnení v centre letoviska Zlaté piesky. V jeho okolí nájdete množstvo obchodov, reštaurácií, barov a klubov. Piesočnatá pláž sa nachádza 100 m od areálu hotela. 

Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 130 km.


Vybavenie:

stupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi pripojenie, vonkajší bazén s detskou časťou a s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hotelová reštaurácia s terasou (spoločná so susedným hotelom Gladiola Star), lobby bar, snack bar, bar pri bazéne, úschovňa batožiny, minimarket, hotelový trezor (za poplatok), zmenáreň, výťahy, parkovisko (za poplatok)




Ubytovanie:

Rezort disponuje 190 izbami rozmiestnenými v šesťposchodovej budove obklopenej záhradou. Ponúka vkusne zariadené dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, minibarom (za poplatok) a balkónom.




Stravovanie:

all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.


Pláž:
Piesočnatá pláž s miernym vstupom do mora a bohatou ponukou vodných športov sa nachádza len 100 m od rezortu. Ležadlá a slnečníky na pláži sú za poplatok.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: