Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Papua Nová Guinea a luxusný Singapur

Budova v tvare nádherného lotosu hostí Art Science Museum. foto: Marina Bay Sands /uploads/usr/10908/zajazdy/papua/thal6322.jpg Vychutnáte si aj západ slnka nad Gardens by the Bay a skleníkmi s botanickou záhradou? foto: Ľuboš F Prejdite sa popod gigantické stromy, navštívte mega skleník s flórou celého sveta. Je to hneď pod va Traduje sa, že asi 200 rokov dozadu skupina prieskumníkov išla objavovať nedotknutú prírodu Papui No Čaká nás fantastická cesta luxusným Singapurom a ľudožrútskou Papuou. Pripravení? Foto: Martin Šimko Kazuár je typické papuánske zviera. Nádherný, čo poviete?
Foto: Martin Šimko - BUBO Ženy, ktoré stále žijú spôsobmi svojích predkov Špeciálny mix blata má slúžiť ako ochrana pred zlými duchmi a rovnako aj pred zbraňami nepriateľov Tance kmeňa Moko Moko Ulovíme podobnú fotku kmeňa Huli? Bojovníci kmeňa Asaro Mudman Kmeň Horiacich hláv z Gimmesave Kmeň Moko Moko Starešina kmeňa Huli Deti, ktoré sú vychovávané podľa tradícií kmeňa Huli Kmeň Bena, v ktorom sa muži očisťujú krvácaním z nosa Tradičné horiace čelenky kmeňa kostlivcov Pridáte sa a vydržíte teplo sálajúce z horiacej čelenky? Kmeň Asaro Mudman - alebo bahenní ľudia, sú jedným z najznámejších kmeňov, s ktorými sa na našej ces Bol vyslaný pátrací tím, ktorý ale našiel iba jakyňu plnú ľudkých kostier a lebiek Mysleli si, výskumníkov zjedli členovia kmeňa kostlivcov V jaskyni sa potulovala obrovká príšera, ktorú ale členovia kmeňa cheli oklamať tak, že si na telo m Príšera sa nechala oklamať, myslela si, že sú všetko iba ohlodané kostry a výskumný tím spolu s bojo Táto legenda sa stala veľmi pevnou súčasťou kmeňovej kultúry a na uchovanie tejto spomienky, sa táto Vtedy sa maľovali kostry iba jednoduchými ťahmi bielej farby (väčšinou išlo o guáno; netopieri trus) Dnes má každá namaľovaná čiara vlastný význam a je úzko spätá s históriou, kde si pripomínajú svojic Po luxusnom Singapure budeme bývať v Eko lódžiach, ktoré sa nachádzajú priamo v džungli, takže sa as Príchod do luxusného hotela Marina Bay Sands. To, čo je pre Paríž Eiffelova veža, je dnes pre Singap Čaká nás noc v najikonickejšej stavbe Singapuru. foto: Marina Bay Sands Izba v Marina Bay Sands. foto: Marina Bay Sands Nekonečný bazén a deň, ktorý zdá sa nikdy nekončí. Príjemná aklimatizácia. foto: Ľuboš Fellner - BUB Je to paráda a raz tento hotel vyskúšať nie je zlé. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Toto sme my, bazén je náš a svet odohrávajúci sa tam dole je náš taktiež. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Luxus, ktorý si zaslúžite. foto: Marina Bay Sands Reštaurácia v hoteli Marina Bay Sands je samozrejme topkou v celom meste. Fotografia: Ľuboš Fellner Vybrať si môžete z až 80 reštaurácií. foto: Marina Bay Sands Obzvlášť v noci je Singapur fascinujúci. Užite si ho z infinity bazéna. foto: Marina Bay Sands Jedna z najznámejších stavieb sveta, ktorú na dnes voláme svojím domovom. Foto: Martin Šimko - BUBO Počkajte si na svetelné show, ktorá sa odohráva priamo na Vašom hoteli. foto: Samuel Kĺč - BUBO Z hotela sa chodbou dostanete do najluxusnejšieho nákupného centra mesta, kde slovo zľava nepoznajú. Most v tvare DNA. Singapur = futuristická architektúra. foto: Martin Šimko - BUBO Superstromy v singapurských záhradách. foto?: Samuel Kĺč - BUBO Nahliadnete aj do skleníkov s rôznymi druhmi rastlinných ekosystémov? foto: Samuel Kĺč - BUBO Úvod do kmeňovej kultúry ako sa patrí. 
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Globalizácia je nezastaviteľná. Možno sme my poslednou generáciou, ktorá vie tieto portréty zrealizo Aj mladá generácia má záujem si udržať kmeňové tradície.
Foto: Martin Šimko - BUBO Dedinka Hanuabada v hlavnom meste Port Moresby, kde domorodci žijú v domoch postavených na drevených Domorodci majú málo, ale aj napriek tomu sú šťastní.
Foto: Martin Šimko - BUBO Aj v tejto diaľke BUBO drží štandard. Toto je náš Vysmiata býva aj staršia generácia.
Foto: Martin Šimko - BUBO Farebné portréty, ktoré budú najkrajšími vo vašej fotozbierke. 
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Dominantný kmeň silných chlapov Huli.
Foto: Martin Šimko - BUBO Sme lovci ľudožrútov! 
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Takto vyzerá muž z kmeňa Wigmenov.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Spoznáme fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tie Najobávanejší kmeň v celej PNG. Bojíte sa?
Foto: Martin Šimko - BUBO Príprava na festival. Kým sa Po tzv. „diaľnici vysočiny“, kamenistej ceste, drsnou, zelenou krajinou sa presunieme do úrodného úd Život vo vysočine PNG je zvláštny, ale o tom je exotika.
Foto: Martin Šimko - BUBO Územím Chimbu sa dostaneme do Kundiawy skrytej v tieni najvyššej hory krajiny Mt. Wilhelm. 
Foto: Ľu Krásne portréty domorodcov na každom kroku.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Táto krajina je extrémne rôznorodá. V PNG sa rozpráva 857mi rozličnými jazykmi.
Foto: Martin Šimko - Asaro je domov slávnych Nahé telá majú potreté blatom, ktoré zaschnuté zanecháva biely odtieň na tmavom tele.
foto: Ľuboš Fe Bahenní muži a ich fascinujúci životný príbeh.
Foto: Martin Šimko - BUBO Ich maska váži aj 10 kg.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Krásne pomaľované ženy z rôznych kmeňov.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotické kmene, ktoré nenájdete nikde inde na svete. Váš BUBO sprievodca a miestny sprievodca vám po Uvidíme aj tradičné kmeňové tance.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Kostlivci sú spomedzi kmeňov jedni z najatraktívnejších. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Z kmeňa kostier budete nadšení.
Foto: Martin Šimko - BUBO Papua Nová Guinea leží na 2. najväčšom ostrove sveta, kde si domorodci z iných kmeňov nerozumejú čas 857 rozličných jazykov, stovky kmeňov, maximálna exotika. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Tieto ženy sú spod sopky Mt. Hagen.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotický kmeň si prezerá katalóg BUBO. 
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Rozličné vzory, odevy, masky, totemy. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Domorodé kmene vo vysočine videli bieleho človeka prvý krát len prednedávnom, a to v roku 1932. Takt Toto nie je rajka, ale papagáj Ladniak (Eclectus roratus). Samec je zelený a samica červená. No pozn Svet dávnych tradícií, ktorý tu akosi stále pokračuje. Papua je úžasná v tom, že práve tu sa pôvodné
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333015
Cena od: 5 620 €
Príplatky od: 1 059 €
Doprava: letecká
Termín: 22.10.2024 11/10 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307552

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Kombinované pobyty
Singapur Typ ubytovania:
Singapur, Singapur
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: