Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Papua Nová Guinea, luxusný Singapur a Fiji

V našej ponuke doplnkových služieb k tomuto zájazdu nájdete Najlepšie hotely sveta: Kokomo Private I Typ izby Beach Front Villas so súkromným bazénom.  foto: Kokomo Island /uploads/usr/3452/fiji.jpg Ľuboš Fellner Vás pozýva na exotickú cestu Papuou s oddychom na fantastickom Fiji. Prešiel ho 7 krát Ako hodnotí pláže na tomto ostrove? Ak Vás zaujíma viac o nepoznanej Oceánii, prečítajte si Ľubošov Čaká Vás fantastická cesta Papuou a 5 dní oddychu na Fiji. foto: Kokomo Island Úžasné ihrisko Natadola Bay Užite si pobyt na Fiji na súkromnom ostrove v luxusnom plážovom rezorte Kokomo Private Island. foto: Výhľad z Vašej izby typu Beach Front Villas. foto: Kokomo Island Na privátny ostrov Kokomo sa dostane z hlavného ostrova Nadi hydroplánom/helikoptérou. foto: Kokomo Vychutnávať si budete absolútny pokoj. foto: Kokomo Island Kokomo Private Island Fiji ponúka rôzne druhy aktivít. foto: Kokomo Island Cvičíte jogu? Tu si ju môžete vyskúšať na plávajúcom móle.  foto: Kokomo Island Pre aktívnych klientov odporúčame skúsiť paddle board.  foto: Kokomo Island Plavenie sa na mini catamarane.  foto: Kokomo Island V reštaurácií ochutnáte to najlepšie poké od šéfkuchárky Caroliny Oakleyovej.  foto: Kokomo Island Alebo si užijete privátnu party na ostrove?  foto: Kokomo Island Poldňová rybačka z paluby luxusnej jachty Riviera 4000 Expres. foto: Kokomo Island Beach Front Villas.  foto: Kokomo Island Alebo si vyberte z ponuky náš BUBO Prémium: INTERCONTINENTAL FIJI s raňajkami. Intercontinental leží na jednej z najkrajších pláží na ostrove, Natadola. Intercontinental Fiji je určený pre náročnejších klientov, ktorí si potrpia na luxuse. 5 nocí ubytovanie v luxusnom rezorte na Fiji INTERCONTINENTAL s raňajkami. Večerná ohňová šou v hoteli Intercontinental. Pláž luxusného rezortu INTERCONTINENTAL. Pre milovníkov golfu je tu 18-jamkové ihrisko. Ak by ste si mali vybrať  jediné miesto kam ísť tak poďte sem. Pláže pri ostatných rezortoch nie sú Dokonalý relax na Fiji. V základnej cene zájazdu je 5 nocí v luxusnom rezorte SOFITEL FIJI s raňajkami. Obľúbený relax v Sofitel Fiji. Odporúčame si užiť let v business class triede.
Foto: Ľuboš Fellnes - BUBO Príchod do luxusného hotela Marina Bay Sands. To, čo je pre Paríž Eiffelova veža, je dnes pre Singap Čaká nás noc v najikonickejšej stavbe Singapuru. foto: Marina Bay Sands Izba v Marina Bay Sands. foto: Marina Bay Sands Budova v tvare nádherného lotosu hostí Art Science Museum. foto: Marina Bay Sands Prejdite sa popod gigantické stromy, navštívte mega skleník s flórou celého sveta. Foto: Martin Šimk Superstromy v singapurských záhradách. foto?: Ľuboš Fellner - BUBO Vychutnáte si aj západ slnka nad Gardens by the Bay a skleníkmi s botanickou záhradou? foto: Ľuboš F Nekonečný bazén a deň, ktorý zdá sa nikdy nekončí. Príjemná aklimatizácia. foto: Ľuboš Fellner - BUB Vybrať si môžete z až 80 reštaurácií. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Luxus, ktorý si zaslúžite. foto: Marina Bay Sands Reštaurácia v hoteli Marina Bay Sands je samozrejme topkou v celom meste. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Počkajte si na svetelné show, ktorá sa odohráva priamo na Vašom hoteli. Foto: Martin Šimko - BUBO Most v tvare DNA.
Foto: Martin Šimko - BUBO Dedinka Hanuabada v hlavnom meste Port Moresby, kde domorodci žijú v domoch postavených na drevených Izolované hlavné mesto, ktoré nie je spojené so zvyškom krajiny žiadnou cestou iba lietadlom. No aj Rybia tržnica v hlavnom meste Port Moresby.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO 857 rozličných jazykov, stovky kmeňov, maximálna exotika. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Úvod do kmeňovej kultúry ako sa patrí. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sme lovci ľudožrútov! Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Uvidíme aj tradičné kmeňové tance. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Aj mladá generácia má záujem si udržať kmeňové tradície. Foto: Martin Šimko - BUBO Dominantný kmeň silných chlapov Huli.
Foto: Martin Šimko - BUBO Babylon kmeňov spoznáme cez ich rozličné vzory, odevy, masky, totemy. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sme vo výške cca 1700 metrov. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Najobávanejší kmeň v celej PNG.
Foto: Martin Šimko - BUBO Exotické kmene, ktoré nenájdete nikde inde na svete. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Globalizácia je nezastaviteľná. Možno sme my poslednou generáciou, ktorá vie tieto portréty zrealizo Ide o svet, ktorý skončil včera. No tu akosi stále pokračuje. Papua je úžasná v tom, že práve tu sa Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Po tzv. „diaľnici vysočiny“, kamenistej ceste, drsnou, zelenou krajinou sa presunieme do úrodného úd Fascinujúca vysočina PNG.
Foto: Martin Šimko - BUBO Krásne portréty domorodcov na každom kroku. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Asaro je domov slávnych Bahenní muži a ich fascinujúci životný príbeh.
Foto: Martin Šimko - BUBO Nahé telá potreté blatom, ktoré zaschnuté zanecháva biely odtieň na tmavom tele. foto: Ľuboš Fellner Krásne portréty bahenných mužov.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Krásne pomaľované ženy z rôznych kmeňov. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Papua Nová Guinea leží na 2. najväčšom ostrove sveta, kde si domorodci z iných kmeňov nerozumejú čas Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Územím Chimbu sa dostaneme do Kundiawy skrytej v tieni najvyššej hory krajiny Mt. Wilhelm. Foto: Ľub Exotický kmeň si prezerá katalóg BUBO. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Domorodci majú málo, ale aj napriek tomu sú šťastní. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Dnes máme v pláne prísť do prístavného mesta Lae, ktoré je najdôležitejším prístavom v krajine a dru
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333062
Cena od: 9 650 €
Príplatky od: 833 €
Doprava: letecká
Termín: 24.07.2024 16/15 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307944

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Singapur Typ ubytovania:
Singapur, Singapur
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: