Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

India — sever a juh

/uploads/covery_2019/inda_sever_juh.jpg Spoznávajte Indiu aj vy! Vysvetlíme Vám ju do detailov, ktoré iný už prehliadajú. foto: Samuel Kĺč - Prejdeme do Jaipuru, ktoré je hlavné a najväčšie mesto indického štátu Radžastan, Sme už len 200 km Vyskúšate ajurvédsku kúru? Masáže? Jogu? India pre odvážnych začiatočníkov v sprievode fantastických Uvidíme aj hrobku veštca s tajomným mramorovým oknom vypracovaným z obrovskej mramorovej dosky, cez Poďte s BUBO do Indie za tým najkrajším zo severu aj juhu. foto: Zuzana Hábeková - BUBO Incredible India, neuveriteľná India, nie je len samostatná krajina, subkontinent, je to iný vesmír. Po prvej návšteve vám nedá spať a chcete sa sem vracať. Stále. Riaditeľ BUBO Ľuboš Fellner navštívil Impozantná Piatková mešita Jama Masjid v Dillí. Prečo piatková? Kto boli  Mughalovci? Váš sprievodca Čo sa jedla týka, tak práve pre nepoznanú rôznorodosť si miestnu kuchyňu zamilujete. BUBO vie o nej Staré Dillí na cyklorikšiach je top zážitok a najlepší spôsob ako ho spoznávať.
foto: Ľuboš Fellner FATEHPUR SIKRI – (UNESCO): nádherné mesto Akbara (najväčší panovník Indie pred britskou nadvládou), India bude bohatá na Vaše perfektné momentky. Kto rád fotí, tak Indiu bude od prvého dňa milovať. fo Vystaval ho panovník Mughalskej ríše Akbar Veľký ako svoje plánované budúce hlavné mesto. 
foto: Tom Farebný Rajastan
foto: Ľuboš Fellner – BUBO JAIPUR je iný ako všetky ostatné mestá so širokými ulicami a ružovými fasádami domov, ťavy križujú u Indická kuchyňa má svetový punc, no u nás je stále miestami strašiakom najmä pri predstave, že by ju Mesto Agra patrí k najznámejším mestám nielen Indie, ale aj celej Ázie. Ak vám jeho meno nič nepovie Práve toto mesto dalo svetu azda najkrajšiu hrobku a symbol lásky postavený z mramoru. 
foto: Samuel Lásku tu cítiť vo vzduchu. 
foto: Zuzana Hábeková – BUBO Či ste tu prvý alebo desiaty krát, toto miesto Vás dostane zakaždým. foto: Ľuboš Fellner – BUBO Nádherný z diaľky aj blízkosti piatich centimetrov.
foto: Ľuboš Fellner – BUBO Najkrajšia stavba na svete, dielo z čistej lásky. foto: Zuzana Hábeková - BUBO Spite ako maharadža v hoteli s výhľadom na Taj Mahal. Viac informácií o elitných hoteloch nájdete v Oddýchnite si v luxusných perinách a príjemných spa procedúrach. India vie byť veľmi komfortná. Viac Chceme Vám sprostredkovať zážitky navyše. Viac informácií o elitných hoteloch nájdete v našich dopln Červená pevnosť v Agre
foto: Samuel Kĺč – BUBO S našimi kamarátmi v Agre. BUBO váš Guru na cestách.
foto: Ján Zachar – BUBO Jal Mahal v Jaipure
foto: archív BUBO Už takmer tridsať rokov sme v Indii doma. Nie, stále jej nemáme dosť. foto: Martin Ferenčík – BUBO Vyvolávanie hadov - nič nezvyčajné. India posunie latku unikátnych zážitkov o niekoľko priečok vyšši Barber na indický spôsob. Prídu naši klienti s novým strihom domov?
foto: Martin Ferenčík – BUBO Rybárske siete čínskych rybárov s tradíciou zo štrnásteho storočia v Cochi. Ako ste si predstavovali Indov? Koľko národností tu vlastne žije? Nájdete si nových kamarátov! foto: Zelenou prírodou južnej Indie. Už chápeme súvislosti a vieme o Indii už viac než ktokoľvek iný. 
fot Noc na vode v najkrajšej indickej prírode. Aj toto sa dá zažiť s BUBO. Chutná indická strava. Paneer? Tandoori chicken masala? Vysvetlíme Vám, čo chcete jesť. Nemusíte sa
Destinácia: India
Kód zájazdu: 1333073
Cena od: 4 485 €
Príplatky od: 691 €
Doprava: letecká
Termín: 15.04.2025 15/14 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83609450

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Kombinované pobyty
Dillí Typ ubytovania:
India, Dillí Strava:
Džajpúr
India, Radžastan, Džajpúr
Letisko:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: