Po – Pi 9.00 – 16.00
online 9.00 – 21.00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Aljaškou od oceánu po oceán

/uploads/covery zajazdov/pxb_Aljaska_denali-903501.jpg Vitajte na Aljaške, poslednej hranici.
foto: Ľubor KUČERA – BUBO Tešiť sa môžete na najkrajšiu prírodu severoamerického kontinentu.
foto: archív BUBO Prilietame do najväčšieho mesta Aljašky, Anchorage foto: archív BUBO Zaujímavé múzeum nielen o aljašskej prírode či histórii, ktoré sa nachádza v srdci Anchorage. foto: Zastavíme sa v Hard Rock Café na výborné miestne pivko a prejdeme sa divnými turistickými obchodmi. Výhľady vždy stoja za to. A najmä na krásnu prírodu. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Hrajte kým nesneží! Krásna cesta popri Turnagain Arm.
foto: archív BUBO Akých miestnych obyvateľov stretneme v tejto divočine? foto: archív BUBO S veľkým šťastím sa k nám priblížia aj samice s mláďatami, ktoré teraz potrebujú nabrať hmotnosť po Smerom do Sewardu prechádzame údoliami s nádhernými výhľadmi. foto: Martin KARNIŠ – BUBO Aljaška je plná zveri.
foto: archív BUBO Ľadovec Exit a krásna príroda okolo neho pri mestečku Seward. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Vstup na Kenajský polostrov, smerujeme do príjemného mesta Seward. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Ľadovec Exit je jedným z najľahšie dostupných ľadovcov vôbec a na vyhliadky vedú jednoduché turistic Aljaška nám bude aj chutiť.
foto: archív BUBO Aj o takýchto stretnutiach je naša cesta Aljaškou. foto: archív BUBO Plavba v divokých Kenajských Fjordoch je ozajstným zážitkom. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Kenajské Fjordy sú nezabudnuteľné. Pohľady na ľadovce, zasnežené hory. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Ľadovcové jazyky spúšťajúce sa z obrovského ľadovcového poľa až k oceánu. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Kosatky sú považované za najväčší druh z rodiny delfínov. Vážia až 6 ton.
foto: Ľubor KUČERA – BUBO Vráskavce dlhoplutvé, kosatky, morské vydry, uškatce a mnoho iných morských zvierat obýva vody Kenaj Hory, ľadovce, jazerá a nekonečné výhľady.
foto: Monika ŠENIGLOVÁ – BUBO Okrem grizlyho môžete vidieť aj medveďa baribala. foto: archív BUBO Zabudnuté obchodíky uprostred divočiny. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Mestečko Seward leží v zálive obklopené krásnymi horami. foto: Ľubor KUČERA – BUBO Pri dobrom počasí sa nám v celej svojej nádhere ukáže zasnežený masív Denali / Mount McKinley a na t Pri dobrom počasí sa nám v celej svojej nádhere ukáže zasnežený masív Denali / Mount McKinley a na t Ak máte radi ticho a pokoj, na Aljaške sa Vám bude páčiť.
foto: Monika ŠENIGLOVÁ – BUBO Domy postavené na permafroste, chladničky na veľrybie mäso a čierne pláže Čukotského mora. Pristávam Stačí mať len oči otvorené. Losice je často vídať práve v jazierkach. foto: archív BUBO Nie veľa pizzerií na svete sa pýši názvom Arctic. foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Tento kus zeme je drsná divočina. foto: Ľubor KUČERA – BUBO foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Barrow, Aljaška. foto: Tomáš HUŠEK – BUBO foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Pláže Čukotského mora v auguste. foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Veľrybí oblúk, Barrow. foto: Tomáš HUŠEK – BUBO Letíme späť do Anchorage. Možno posledný krát zazrieme vrchol najvyššieho vrchu USA, legendárnu horu
Destinácia: USA, Aljaška
Kód zájazdu: 1333562
Cena od: 4 550 €
Príplatky od: 520 €
Doprava: letecká
Termín: 01.07.2024 10/9 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372329

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytové zájazdy
Anchorage Typ ubytovania:
USA, Aljaška, Anchorage
Seward
USA, Aljaška, Seward
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: