Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

India - veľký okruh

/uploads/galleries/4917/file.0hlavna-dreamstime_xl_20904121.jpg Vitajte v neuveriteľnej Indii. India je ako iný vesmír. Už po prvom raze sa sem budete chcieť vracať BUBO chodí do Indie už desaťročia a aj túto krajinu s nami zažijete inak. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Uvidíme aj najväčšiu a najkrajšiu mešitu miliardovej Indie Jama Masjid zo 17. storočia. foto: Samuel V sikskom chráme Vám porozprávame o histórii tohto náboženstva, ktoré mnohí pokladajú za agresívne. Dnes z jeho radov však pochádza aj indický premiér. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Pred vstupom Vám BUBO sprievodca vysvetľuje ako sa máme správať. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Na tom najmilšom mieste v Delhi. Vyskúšate si prípravu placiek čapátí? foto: Ľuboš Fellner - BUBO V sikhskej gurudware dostane najesť každý pútnik a cestovateľ. foto: Zuzana Hábeková Nákupy na Chandni Chowk ako z klasických orientálnych rozprávok. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Korenia od výmyslu sveta, pestrofarebné šatky a neskutočná tlačenica. V Indii spravíme z každého feš India Gate – symbol nového Dillí. foto: Robert Taraba - BUBO Prejdeme sa ruinami prvej mešity v Indii. 
foto: Samuel Kĺč - BUBO Krásne perzské motívy, vyskladané z pozostatkov bývalých hinduistických chrámov. foto: Samuel Kĺč - Zachovalá, vyše 700 rokov stará detailná výzdoba. Stačí sa zadívať a prenesie vás to do minulosti.
f Dômyselná architektúra a nepriehľadné okná, odkiaľ konkubíny pozorovali život na ulici.
foto: Martin V sále verejných stretnutí. Život ako keby sa tam zastavil.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Do Indie chodíme už dlhé roky a vybudovali sme si tu pevné priateľstvá. Na BUBO sa tu dá spoľahnúť. Zelená brána, tiež nazývaná brána Leheriya (čo znamená: „vlny“), symbolizujúca jar.
foto: Martin Fer Nedostupný vodný palác, ktorý sa vznáša na vodnej hladine pôvodne slúžil ako poľovnícka chata.
foto: Zrkadlový obraz pri západe Slnka. Ideálne podmienky pre fotografov. Vstupujeme do palácu a ideme navštíviť maharadžu.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Dokonalosť sama. Brána Peacock, ktorá predstavuje jeseň.
foto: Samuel Kĺč - BUBO JAIPUR – hlavné mesto púštneho a najpestrofarebnejšieho miesta celej Indie, štátu Rajastan. foto: Sa Chrám vetrov v Džajpure si pozrieme naozaj zblízka. Čo to asi je za stavbu? Neverili by ste, ale práve v Jaipure sú najväčšie slnečné hodiny na svete. f Typický predstaviteľ radžastánu s fúzikom a turbanom.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Šesťuholníková mugalská záhrada s výhľadom na Jaigharstkú pevnosť.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Najfotografovanejšia brána celého Radžastánu - Ganesh pol.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Sheesh Mahal –zrkadlová sieň, ktorej steny sú pokryté zložitou mozaikou črepov, zrkadla a brúseného Unikátne zábery. foto: Martin Ferenčík - BUBO Opustený, no zachovalý kráľovský palác a ukážka precíznej práce architektov. 
foto: Samuel Kĺč - BUB Milodary a obety ťa spasia.
foto: Tomáš Kubuš - BUBO Z terasy uvidíte aj Taj Mahal, len musíte vedieť odkiaľ.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Symbol nekonečnej lásky.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO AGRA: bývalé hlavné mesto ríše. Podrobná prehliadka Taj Mahalu (UNESCO), vraj najkrajšej stavby svet BUBO sprievodcovia tu chodia každý rok a poznajú každý jeho kút. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Detail je dôležitý, hlavne z blízka.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Brána, ktorá za sebou skrýva novodobý div Sveta.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Madam, one Naša veľká cesta do Indie je pre každého kto chce z tejto unikátnej a miliardovej krajiny vytlačiť m Nedobytná pevnosť, ktorá za hradbami skrýva naozaj prekvapivé skvosty.
foto: Samuel Kĺč - BUBO 1 z divov sveta musí byť prísne strážený. Úsmev v Indii je však na prvom mieste.
foto: Ján Zachar - Pohľad, ktorý sa naskytol aj uväznenému Shaha Jahanovi, po dostavaní jeho Taj Mahalu. foto: Robert T Miestny remeselník pri výrobe hinduistické-ho božstva.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Večerná energia spirituálneho mesta.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Očisťujúci plameň, vás zbaví zlých myšlienok.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Budúci indický kaderník, skladá poslednú skúšku - seba-oholenie.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Podľa náboženských princípov sa musia zbaviť starého, aby vzniklo nové.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Oslavy na dillíjskom Rajpath bulvári.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Suvenír z Indie, vždy poteší. Nezabudnite však zjednať cenu. 
foto: Martin Ferenčík - BUBO Detská čistá duša. foto: Martin Ferenčík - BUBO Tu sa nachádzalo bývalé sídlo radžastanských maharadžov.
foto: Martin Ferenčík - BUBO Indovia hygienu nepodceňujú. Stačí jednorazová prírodná kefka na zuby.
foto: Martin Šimko - BUBO Každodenné zvážanie dreva na spaľovanie pozostatkov.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Ranný pozdrav Slnku na naj posvätnejšom mieste Indie. Surya Namaskar.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Každodenná ranná rutina spojená s očistou tela aj duše.
foto: Samuel Kĺč - BUBO Aarti je zbožný rituál, ktorý používa oheň ako obetu. Zvyčajne vo forme lampy, pri ktorej kňazi spie Neďaleko Jaipuru BUBO navštevuje nádhernú pevnosť Amber. Pevnosť Amber džípy.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nastupovať, zážitky sú pred nami. Ťava na ceste? Pre BUBO žiadny problém. Na našich zájazdoch zažívame kadečo. Pri ceste z Jaipuru do Dillí objavujeme aj takéto studne. BUBO pomáha miestnym pri výstavbe domu. Je to zábava a skvelý zážitok. India je krajinou s exotickými ľuďmi. Mágia Indie sa premieta aj v jej ľuďoch. Oddych v centre mesta. Trošku si vyhodila z kopýtka. India vie byť aj luxusná. Viac informácii nájdete v doplnkových službách. foto: Lemon Tree Aurangaba Indická pohostinnosť Vás prekvapí. Viac informácii nájdete v doplnkových službách. foto: Lemon Tree Príjemné elegantné prostredie v štýlových hoteloch. Viac informácii nájdete v doplnkových službách. Zaspávajte v luxusných perinách 4* hotelov. foto: Lemon Tree Aurangabad Koloniálny hotel Taj v Bombaji. V celej Indii niet krajšej železničnej stanice, než tej v Bombaji. Dhobi ghát v Bombaji nám vyrazí dych. V Bombaji navštívime aj známy ghát, kde sa perú tony prádla. Spoločne pohľadáme najkrajšie jaskyne tajomnej Adžanty. Adžanta je novinkou v našom programe! Najväčší a dych berúci monolitný chrám na svete.
foto: Katarína Líšková - BUBO Chrámy v Ellore vytesané do skál patria k svetovým unikátom. Kamenné ruiny Ellory a Adžanty budú tou pravou bodkou za exotickou Indiou, ktorú už poznáte dokonalo
Destinácia: India
Kód zájazdu: 1333967
Cena od: 3 865 €
Príplatky od: 935 €
Doprava: letecká
Termín: 10.08.2024 13/12 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83440377

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Dillí Typ ubytovania:
India, Dillí
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: