Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Hotel Bellevue

Destinácia: Čierna Hora, Ulcinj
Kód zájazdu: 1056133
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Hotel Bellevue

TV chladnička,minibar diskotéka vodné lyže konferenčná miestnosť futbal tenis parkovisko vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 5 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m
Hotel ležiaci priamo na Veľkej pláži, 5 km od historického centra mesta Ulcinj, pozostáva z troch hotelových pavilónov Avala, Borik a Cer. Obklopený je borovicami a nádherným parkom. Známa Veľká pláž s jemným pieskom a s pozvoľným vstupom do mora je až 12 km dlhá, plážový servis za poplatok.

VYBAVENIE:
recepcia so zmenárňou a trezorom, Wi-Fi na recepcii zdarma, aperitív bar, kaviareň, hotelová reštaurácia, reštaurácia s ponukou národných jedál Ribarsko selo s terasou, konferenčná sála.

UBYTOVANIE:
2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, po renovácii v roku 2011 majú všetky izby klimatizáciu, TV-SAT, chladničku, kúpeľňu a balkón. Na vyžiadanie možnosť ubytovania v apartmáne, každý apartmán má obývaciu izbu, spálňu, dve kúpeľne, klimatizáciu, TV-SAT a mini bar.

STRAVOVANIE:
polpenzia v hotelovej reštaurácii, raňajky švédske stoly, večera výber z menu, možnosť doobjednania obedov formou menu.

ŠPORT A ZÁBAVA:
8 tenisových kurtov s osvetlením, škola tenisu, fitnescentrum, možnosť zapožičania vodných skútrov a vodných lyží, všetky druhy loptových hier, hotelová diskotéka.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: