Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Dom Prodan

Destinácia: Chorvátsko, Makarská riviéra, Makarska
Kód zájazdu: 1056171
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Dom Prodan

TV diskotéka parkovisko vodné športy na pláži štrková pláž klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od pláže: 150 m


Apartmánový dom v západnej časti Makarskej, neďaleko hotela Biokovka, 15 minút chôdze od centra, 150 m od štrkovej pláže, parkovanie za poplatok.

UBYTOVANIE:

v apartmánoch pre 4 až 6 osôb a v izbách s kúpeľňou.
Všetky apartmány majú komplet vybavenú kuchyňu (chladničku s mrazničkou, mikrovlnnú rúru, rýchlovarnú kanvicu), SAT TV. V celom dome je Wi-Fi (zdarma), parkovanie v blízkosti domu - na ulici (za poplatok).

Prízemie:
Apt. 1/4+1 – ideálny pre rodiny s malými deťmi. Má dve dvojlôžkové izby, kuchynský a jedálenský kút, kúpeľňu (sprcha, WC, práčka). Apartmán je bez klimatizácie, ale prírodný chlad zabezpečuje veľký citrónovník, pod ktorým je možné posedenie v tieni. V jednej zo spální je rozkladací gauč - možný ako prístelka pre 1 dospelú osobu, resp. 2 menšie deti.
1. poschodie:
Apt. 1/6+1 – tri dvojlôžkové izby, denná miestnosť, možnosť 1 prístelky v jednej zo spální, kuchyňa s jedálenským kútom, 2x kúpeľňa (sprcha, WC, v jednej z kúpeľní je aj práčka),  klimatizácia, balkón. Možné obsadiť aj 4 osobami – jedna zo spální sa nebude využívať.
2. poschodie:
2x izba 1/2 – dvojlôžková izba s klimatizáciou, chladničkou, kúpeľňou (sprcha a WC) a balkónom.
Apt. 1/4+1 – dve dvojlôžkové izby (v jednej je jedna prístelka), kuchyňa, kúpeľňa (sprcha, WC a práčka), klimatizácia a balkón.
Podkrovie:
Apt. 1/6 – je orientovaný na morskú stranu s veľkou terasou (výhľad na more). Má tri dvojlôžkové izby, 2x kúpeľňu (sprcha, WC a v jednej z kúpeľní je aj práčka), veľkú dennú miestnosť prepojenú s jedálenským kútom a kuchyňou, klimatizácia. Možné obsadiť aj 4 osobami – jedna zo spální sa nebude využívať.

STRAVOVANIE: individuálne, možnosť doobjednania polpenzie v reštaurácii.

Šport a zábava: za poplatok - vodné športy (člny, banány, parasailing, potápačské centrum). V rušnom centre mesta sa konajú hudobné večery, diskotéky.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: