Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Villa Anna

Destinácia: Chorvátsko, Kvarner, Selce
Kód zájazdu: 1120731
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Villa Anna

TV betónové platne piesočnatá pláž internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 400 m
Vzdialenosť od pláže: 350 m

Apartmánový dom sa nachádza v Crikvenici v časti Selce. Vzdialenosť do centra Seliec cca 400 m a na pláž cca 350 m. Stredisko Selce je prepojené s Crikvenicou pobrežnou promenádou. K dispozícii je ubytovanie v dvoch štúdiách pre 2 osoby, v troch apartmánoch typu A2+2 pre 4 osoby a v dvoch apartmánoch typu A4+2 pre 6 osôb.

Apartmán č.1 typu A4+2 pre 6 osôb o rozlohe 60 m2 sa nachádza na 1.poschodí a pozostáva z dvoch samostatných spální pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a terasa.

Štúdio č.2 pre 2 osoby o rozlohe 16 m2 sa nachádza na 1.poschodí a pozostáva z jednej miestnosti v ktorej je situovaná dvojlôžková posteľ a kompletne zariadený kuchynský kút. Samozrejmosťou je kúpeľňa s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a terasa.

Apartmán č.3 typu A2+2 pre 4 osoby o rozlohe 45 m2 sa nachádza na 1.poschodí a pozostáva z jednej samostatnej spálne pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a veľká terasa.

Apartmán č.4 typu A2+2 pre 4 osoby o rozlohe 45 m2 sa nachádza na 2.poschodí a pozostáva z jednej samostatnej spálne pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a veľká terasa.

Štúdio č.5 pre 2 osoby o rozlohe 16 m2 sa nachádza na 1.poschodí a pozostáva z jednej miestnosti v ktorej je situovaná dvojlôžková posteľ a kompletne zariadený kuchynský kút. Samozrejmosťou je kúpeľňa s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a terasa.

Apartmán č.6 typu A2+2 pre 4 osoby o rozlohe 45 m2 sa nachádza na 2.poschodí a pozostáva z jednej samostatnej spálne pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a veľká terasa.

Apartmán č.7 typu A4+2 pre 6 osôb o rozlohe 60 m2 sa nachádza na prízemí a pozostáva z dvoch samostatných spální pre 2 osoby, kompletne zariadenej kuchyne so sedením súčasťou ktorej je aj rozkladací gauč (prístelka pre 2 osoby), 2x kúpeľne s toaletou, SAT-TV, WiFi, klimatizácia a veľká terasa.

Cena zahŕňa:

7 x ubytovanie v apartmáne príslušného typu, pobytová taxa, klimatizácia, WiFi

Cena nezahŕňa:

registračný poplatok  2 EUR osoba / pobyt (platba na mieste),  poistenie UNION 2 EUR osoba / deň

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: