Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Apartmány Berger

Destinácia: Rakúsko, Korutánsko, Kotschach-Mauthen
Kód zájazdu: 1144243
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Apartmány Berger

lyžiareň, úschovňa lyží parkovisko internet, WiFi
Vzdialenosť od skibusu: 0 m

Poloha:

Apartmánový dom sa nachádza na okraji malej dedinky Kotschach / Mauthen v blízkosti rodinného lyžiarskeho strediska s rovnakým názvom (supermarket 10 min. chôdze). V blízkosti sa nachádza aj Aquarena Kotschach/Mauthen s vnútorným bazénom, saunami a wellness.  Priamo pred domom sa nachádza autobusová zastávka pre bezplatný skibus do lyžiarskeho strediska Nassfeld (cca 25 min.). Možnosti bežeckého lyžovania priamo pred domom.


Vybavenie:

Apartmánový dom je vybavený parkoviskom, lyžiarňou a bezplatným internetovým pripojením.


Ubytovanie:
Apartmán č. 1 pre 4 osoby
- nachádza sa na prízemí a pozostáva zo samostatnej spálne - manželská posteľ a poschodová posteľ,  obývacia časť s rozťahovacím gaučom pre 2 osoby, kompletne zariadená kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, terasa.   
Apartmán č. 2 pre 4 osoby
- pozostáva zo samostatnej spálne - manželská posteľ,  obývacia časť s rozťahovacím gaučom pre 2 osoby, kompletne zariadená kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, terasa.
Apartmán č. 3 pre 4 osoby
- pozostáva zo samostatnej spálne - manželská posteľ,  obývacia časť s rozťahovacím gaučom pre 2 osoby, kompletne zariadená kuchyňa, kúpeľňa s toaletou, terasa. 
Apartmán č. 4 pre 4 osoby
- nachádza sa na 1.poschodi a pozostáva zo samostatnej spálne pre 2 osoby, obývacej časti s rozťahovacím gaučom pre 2 osoby a prístelky, kompletne zariadenej kuchyne, kúpeľne s toaletou, balkón.

Cena zahŕňa:
ubytovanie v príslušnom type apartmánu, posteľnú bielizeň, uteráky, parkovné, wifi, služby lyžiarne

Cena nezahŕňa:
poistenie UNION sport-risk 4 EUR osoba / den, skipass, pobytová taxa 1,50 EUR osoba / deň, záverečné upratovanie 35 EUR / apartmán

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: