Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

TUI Blue Makarska

standard standard výhľad more standard výhľad more superior morská strana superior morská strana superior morská strana superior výhľad more standard výhľad more swim up standard výhľad more swim up junior suita výhľad more swim up junior suita výhľad more swim up junior suita výhľad more swim up junior suita výhľad more economy
Destinácia: Chorvátsko, Makarská riviéra, Igrane
Kód zájazdu: 1150006
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Len pre dospelých

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

TUI Blue Makarska

jóga TV práčovňa, čistiareň chladnička,minibar nechtové štúdio kajak, kanoe vodné lyže šnorchlovanie masáž sauna wellness, spa aerobik stolný tenis parkovisko bezlepková strava diétny program vodné športy na pláži fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od pláže: 50 m

V tejto sezóne sa nechajte rozmaznávať v panenskej prírode. TUI Blue Makarska je nádherný hotel so stravovaním pre dospelých, ktorí si chcú oddýchnuť v oslnivom prírodnom prostredí. Starostlivo zrekonštruovaný hotel bol špeciálne navrhnutý s cieľom zabezpečiť pokojný pobyt. Pozorný personál, tlmené farby, vkusný dekor a voňavé borovicové lesy vám okamžite pomôžu nájsť vaše šťastné miesto v lgrane.

Naším jediným cieľom je, aby bola vaša dovolenka v TUI Blue Makarska výnimočným zážitkom.


TUI BLUE Makarska leží v dedine Igrane nad plážou Makarskej riviéry s výhľadom na krištáľovo čisté more. Hotel iba pre dospelých je vzdialený iba 300 metrov od centra. Makarska s pôvabným starým mestom a mnohými obchodmi je vzdialená 17 kilometrov.

VYBAVENIE:

Wi-Fi a internetový kútik je k dispozícii zadarmo • Práčovňa je k dispozícii za príplatok • Bankomat sa nachádza v areáli hotela • K dispozícii je zmenáreň • Štýlový a nekonečný bazén • Ležadlá, uteráky a slnečníky sú v cene • Kyvadlová a taxislužba (za príplatok) • Wellness centrum • kúpeľné procedúry (za príplatok) • Fitnes centrum • Denný program aktivít a večerný zábavný program • spoločenské hry, stolný tenis, knižný klub, hodiny chorvátčiny • Vodné športy, jazda na kajaku, šnorchlovanie, plachtenie a výlety za príplatok • izbová služba (za príplatok) • Obchod so suvenírmy

UBYTOVANIE:

Vybavenie izby: balkón / terasa, klimatizácia, TV s plochou obrazovkou, minibar, samostatná kúpeľňa s dažďovou sprchou, príslušenstvom na prípravu kávy a čaju, bezpečnostnou schránkou, sušič vlasov a exkluzívna bio kozmetika.


STRAVOVANIE:
POLPENZIA: Raňajky a večere formou bufetu
Pri raňajkách formou bufetu v TUI BLUE Makarska nájdete všetko, po čom túži vaše srdce. Sladké, slané, čerstvo pripravené, s viacerými alternatívami a variáciami pre hostí s alergiami alebo intoleranciou na jedlo. Ráno vám spríjemní čerstvá káva, cappuccino alebo čaj.
V reštaurácii na vás čaká pestrý a chutný obed formou bufetu s miestnymi i medzinárodnými špecialitami.
Možnosť výberu je zaručená počas kulinárskych tematických večerov. Či už sa vydáte na svetové turné v medzinárodnom bufete, ochutnáte miestne chorvátske špeciality, doprajete svojej polovičke sofistikovanú slávnostnú večeru alebo ochutnáte „plody mora“ - každý deň ponúka novú príležitosť vyskúšať niečo nové v hlavnej reštaurácii Mare. Večera v Mare je pre všetkých hostí. V Culinarium, a la carte reštaurácii TUI BLUE Makarska, si môžete vychutnať romantický večer s vynikajúcimi službami a kulinárskymi špecialitami (za poplatok).
Pre hostí all inclusive -
raňajky, obedy a večere formou bufetu Popoludní občerstvenie, káva a koláče.

ŠPORT:
Chcete z dovolenky viac ako len relax? TUI BLUE Makarska je určite správna voľba. Pod vedením našich profesionálnych trénerov sa 6 dní v týždni zúčastňujte skupinových kurzov fitnes, ako je strečing alebo step aerobik. Každý kurz je zameraný na budovanie vytrvalosti, sily alebo agility.
BEZ POPLATKU skupinové fitnes, výcvik Belly-Legs-Butt, cvičenie s činkami, funkčný tréning, strečing, joga, posilňovňa, Aqua Fit
Wellness a relax sú veľmi dôležité v kúpeľoch v TUI BLUE Makarska. Zdravý pot vo fínskej saune je presne to, čo potrebujete po dni plnom zážitkov. Doprajte si chvíľu starostlivosti o seba kozmetickým ošetrením alebo masážou. Od aromaterapeutických masáží až po manikúru, kúpele ponúkajú širokú škálu rozmaznávacích zážitkov. Pre páry odporúčame relaxačnú masáž pre páry. BEZ POPLATKU fínska sauna. ZA POPLATOK skrášľovacie a kozmetické ošetrenie, masáže

Vodné športy za poplatok: šnorchlovanie, vodné lyže, parasailing
Máte chuť na kokteilový kurz alebo kurz varenia? Odneste si jedinečné zážitky z TUI BLUE Makarska domov s našou ponukou zábavných programov. Večer vás uchvátia fantastické predstavenia, profesionálne živé kapely a skvelé večierky. Náš inšpiratívny zábavný program ponúka niečo zábavné šesťkrát týždenne.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: