Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Antonios

Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Hotel Antonios - Limenaria - zájazd Limenaria - Thasos - zájazd Pláž Limenaria - Thasos - zájazd
Destinácia: Grécko, Thasos, Limenaria
Kód zájazdu: 1269147
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Antonios

TV chladnička,minibar lekáreň balneocentrum šnorchlovanie detská postieľka vodné športy na pláži plážový servis bar na pláži okruhliaková pláž kamienková pláž piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Rýchly popis:

Príjemný rodinný hotel v pokojnom prostredí s prekrásnym výhľadom a výbornými službami.


Poloha:
Hotel leží v stredisku Limenaria priamo nad krásnou kamienkovou plážou v kľudnej časti letoviska. Do centra, ktoré je plné obchodov, taverien a barov sa dostanete príjemnou prechádzkou po pláži za cca 15 minút. Najbližší supermarket nájdete 50 m od hotela. Obľúbené letovisko ležiace na južnom pobreží ostrova Thassos sa pýši dlhou okruhliakovo - piesočnatou plážou lemovanou pešou promenádou s množstvom reštaurácií, obchodov a barov.  Nájdete tu malý prístav s piesočnatým zálivom, výborné  podmienky na kúpanie, vodné športy, ale aj nákupy i nočnú zábavu.

Hotel:
K vybaveniu hotela patrí recepcia s TV miestnosťou, snack bar, WI-FI a internetový kútik zdarma, reštaurácia s terasou, sladkovodný bazén (lehátka a slnečníky zadarmo).

Izby:
Dvojlôžkové izby majú vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha, sušič na vlasy), telefón, WI-FI pripojenie zdarma, SAT/TV, trezor, chladničku, individuálnu klimatizáciu. Ku každej izbe prináleží balkón alebo terasa so záhradným sedením.

Stravovanie:
raňajky, možnosť doobjednania večerí v blízkej reštaurácii.

Pláž:
okruhliaková pláž s pozvoľným vstupom do mora, lehátka a slnečníky na pláži za poplatok alebo konzumné v plážových baroch. Vodné športy za poplatok.

Doprava:
letecká

V cene je zahrnuté:
7 x ubytovanie s raňajkami bufetového tipu,  letecká doprava Bratislava - Kavala - Bratislava, letiskový transfer, upratovanie, posteľná bielizeň a uteráky, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

V cene nie je zahrnuté:
Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby nad 2 roky 195 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR., emiský a enviromentálny príplatok 25 Eur/osoba. Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie (vrátane poistenia COVID) KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5 EUR/os./deň.

Typ stravy:
raňajky

Informácie o krajine a stredisku:
hlavné mesto ostrova Thasos: Limenas Thasos počet obyvateľov: 16 000 rozloha: 379 km2 časový posun: +1 hod mena: EURO úradný jazyk: grécky THASOS Pohostinnosť spojená s hrou slnečných lúčov na modrej hladine, nemiznúci úsmev na tvárach domorodých obyvateľov, posedenia v tavernách s výhľadom na more, ktoré lákajú vôňou miestnych špecialít, romantické večery, neviazaná zábava v tanečných kluboch, osviežujúce nápoje v baroch a tradičné grécke jedlá – to sú prázdniny na Thasose. Thasos má úžasné pobrežie, ktoré lemuje hlavná cesta okolo celého ostrova, kdekoľvek zastavíte, vždy je to príjemné miesto či už na relax, plávanie, športovanie alebo potápanie, ponúknu sa vám nádherné pohľady na okolitú panorámu. Na ostrove nájdete jedinečné pláže a miesta, ktoré stoja za návštevu a malebné zálivy s priezračnou, čistou vodou vám pohladia dušu. Ak si požičiate auto, okrem pláží v našich letoviskách, môžete navštíviť aj ďalšie pláže. Väčšina z nich má Modrú vlajku. Letecké zájazdy odlietajú z Bratislavy na letisko Megas Alexandros Kavala. Let trvá približne 1 hod. 35 min. Cesta autobusom zo Slovenska na ostrov Thassos trvá približne 24 hod. vrátane trajektu z prístavu Keramoti do prístavu Limenas.  LIMENARIA: v južnej časti ostrova sa nachádza mestečko Limenaria. Patrí medzi rušnejšie prímorské letoviská na ostrove. Má krásnu promenádu, ktorá vedie pozdĺž pobrežia a láka turistov spríjemniť si večer prechádzkou. Sú tu dobré podmienky na potápanie a plážové športy, požičovne áut a motoriek, pošta, lekáreň a banka. Pláže sú pieskové alebo s väčšími kameňmi – okruhliakmi. Neďaleko sa nachádza aj známa pláž „Metalia Beach“, jedna z najkrajších na ostrove.

Fakultatívne výlety:

Okruh ostrovom
spoznajte najkrajšie časti ostrova! Navštívime najzaujímavejšie miesta, ako sú napríklad kláštor Archangelos, Aliki so zvyškami antického obetného chrámu a ranokresťanských kostolov, malebnú dedinku Panagia na úpätí najvyššej hory ostrova Ypsarion, kde navštívime výrobňu olivového oleja. Tu si môžete zakúpiť rôzne výrobky z olív a olivového dreva, ale aj medové špeciality a tradičné výrobky z ostrova Thassos. Nasleduje prehliadka hlavného mesta ostrova Thasos - Limenasu, jeho antickú časť agoru, kde budete mať možnosť návštevy archeologického múzea resp. obchodíkov, alebo si môžete pozrieť staré divadlo. Behom cesty je realizovaná prestávka na obed (nie je v cene zájazdu). Tento výlet je poznávací, kde sa dozviete najviac ohľadom histórie ostrova.

Výlet k prírodným krásam ostrova a na mramorové pláže 
v rámci tohto výletu uvidíte rírodné krásy ostrova, nádherné staré aj nové mramorové lomy, kde sa doteraz ťaží mramor. Budete mať možnosť okúpať sa v tyrkysovom mori ako na Karibiku a zažijete atmosféru tejto nádhernej pláže. Uvidíte krásne prírodné scenérie ostrova a zažijete pohodový výlet. Cestou späť nasleduje zastávka v bývalom hlavnom meste ostrova - Theologos, kde sa pozrieme k vodopádom a nasleduje voľný čas v rámci ktorého môžete navštíviť reštaurácie, či obchodíky.

Celodenný výlet loďou
Vaše ráno začne kávou, či čajom na lodi. Oboplávame časť ostrova s možnosťou kúpania na otvorenom mori z lode, neplavci budú prepravení na pláž malým motorovým člnom, alebo môžu využiť plávacie vesty. Počas plavby nasledujú minimálne 3 zastávky na kúpanie. Posádka lode pripraví chutný obed, ktorý je v cene výletu. Môžete sa potápať a plávať k jednej z krásných pláží ostrova. Výborná príležitosť odfotiť si miesta, ktoré sú viditeľné len z morskej strany.

Výlet s jeepmi do hôr
tento výlet je hlavne o prírode vo vnútrozemí ostrova, kam sa dá dostať len jeepom. Uvidíte nádhernú panenskú prírodu, vodopády, horské jazero, ochutnáte miestne medové špeciality. Je to výlet hlavne pre milovníkov hôr a dobrodružstiev. Pozriete sa aj na miesta, kde sa len tak niekto nedostane, navštívime najvyšší vrchol ostrova Ypsarion, odkiaľ sa Vám otvorí nádherná panoráma. Zájdeme aj do starej dedinky Kastro v horách, ktorá je uprostred ostrova, je to dedinka so 600 ročným kostolíkom. Možnosť občerstvenia v miestnej kaviarničke s nezabudnuteľnou atmosférou.

Večerný výlet loďou
trojhodinová podvečerná plavba loďou za západom slniečka pozdľž južného pobrežia. Kúpanie a návrat po západe slnka osvetlenou loďou. Výborná príležitosť odfotiť si miesta, ktoré sú viditeľné len z morskej strany.


Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: