Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Lovci ľudožrútov

Vychutnáte si aj západ slnka nad Gardens by the Bay a skleníkmi s botanickou záhradou? foto: Ľuboš F Nekonečný bazén a deň, ktorý zdá sa nikdy nekončí. Príjemná aklimatizácia. Foto: Ľuboš Fellner - BUB /uploads/covery_2019/lovci_ludozrutov.jpg Globalizácia je nezastaviteľná. Možno sme my poslednou generáciou, ktorá vie tieto portréty zrealizo Čaká nás noc v najikonickejšej stavbe Singapuru. foto: Marina Bay Sands Vitajte na jednom z najexotickejších miest na svete. Túto cestu z dielne BUBO prekoná máločo. Foto: Príchod do luxusného hotela Marina Bay Sands. To, čo je pre Paríž Eiffelova veža, je dnes pre Singap Budova v tvare nádherného lotosu hostí Art Science Museum. foto: Marina Bay Sands Reštaurácia v hoteli Marina Bay Sands je samozrejme topkou v celom meste. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Luxus, ktorý si zaslúžite. foto: Marina Bay Sands Vybrať si môžete z až 80 reštaurácií. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Počkajte si na svetelné show, ktorá sa odohráva priamo na Vašom hoteli. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Izba v Marina Bay Sands. foto: Marina Bay Sands Prejdite sa popod gigantické stromy a navštívte mega skleník s flórou celého sveta. Foto: Martin Šim Superstromy v singapurských záhradách. foto?: Ľuboš Fellner - BUBO Most v tvare DNA. Foto: Martin Šimko - BUBO Odporúčame si užiť let v business class triede. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Prelet do krajiny silných mužov. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Pristáli sme v jednom z najexotickejších hlavných miest sveta. Vitajte v Port Moresby. Foto: Ľuboš F Izolované hlavné mesto, ktoré nie je spojené so zvyškom krajiny žiadnou cestou iba lietadlom. No aj Úlovky na rybacom trhu Koki v centre mesta odkiaľ sa dá ďalej iba doletieť. Foto: Ľuboš Fellner - BU Sme lovci ľudožrútov! Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Náčelník nám temperamentne vysvetľuje, že oni turistov nejedia. No čo potom tá lebka vpravo dole? Fo Najsilnejší kmeň Huliov v celej PNG.
foto: Martin Šimko - BUBO Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Uvidíme a zažijeme veci, o ktorých existencii väčšina ľudí ani netuší. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Sme vo výške cca 1700 metrov. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Uvidíme aj tradičné kmeňové tance. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Zatancujete si s domorodými kmeňmi aj vy?
Foto: Martin Šimko - BUBO Krásne portréty domorodcov na každom kroku. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotický kmeň si prezerá katalóg BUBO. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Exotické kmene, ktoré nenájdete nikde inde na svete. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Fascinujúca vysočina PNG. Tento svet je čosi úplne iné. Foto: Martin Šimko - BUBO Po tzv. „diaľnici vysočiny“, kamenistej ceste, drsnou, zelenou krajinou sa presunieme do úrodného úd Odkiaľ pochádza žltá hlinka, a odkiaľ biela? Kde žijú, ako bojujú, ako sa starajú o svoje manželky? Babylon kmeňov spoznáme cez ich rozličné vzory, odevy, masky, totemy. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Aj mladá generácia má záujem si udržať kmeňové tradície. Foto: Martin Šimko - BUBO Šalamúnove ostrovy. Jedna z najmenej navštevovaných krajín sveta. A vy ste to dali! Foto: Ľuboš Fell 857 rozličných jazykov, stovky kmeňov, maximálna exotika. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Ich maska váži aj 10 kg.
Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Kmeň bahenných mužov. Foto: Martin Šimko - BUBO Exotický kmeň bahenných mužov, ktorý nenájdete nikde inde na svete. Foto: Martin Šimko - BUBO Úvod do kmeňovej kultúry ako sa patrí. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nahé telá potreté blatom, ktoré po zaschnutí zanecháva na tmavom tele biely odtieň. foto: Ľuboš Fell Asaro je domov slávnych Kmeň z hôr v okolí Goroky. Tajomný, skrytý, hovoriaci svojim vlastným jazykom. Foto: Ľuboš Fellner - Exotické kmene, ktoré nenájdete nikde inde na svete. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Fascinujúci život kmeňov, ktoré z našej planéty rýchlo miznú. Nie je také ľahké nafotiť tieto portré Zdá sa, že ľudožrúti lovia nás, ale záber stál zato! Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Papua Nová Guinea leží na 2. najväčšom ostrove sveta, kde si domorodci z iných kmeňov nerozumejú čas Jeden z Kmeň kostier s fascinujúcim príbehom. Foto: Martin Šimko - BUBO Cítite (aj z fotografie) tú energiu? Ten zápal v tanci? Exotiku vidíte na prvý pohľad, však. No v sk Ide o svet, ktorý sa skončil včera. No tu akosi stále pokračuje. Papua je úžasná v tom, že práve tu Stojíme pri ohni ako v praveku.
foto: Ľuboš Fellner - BUBO Nové Írsko (Latangai) je rajom na zemi. Boluminski Highway a unikátna kultúra Malangan. Foto: Ľuboš Tisíce rokov títo ľudia cestovali iba na drevenom kanoe a žili v maximálnej izolácii a kmeňovom nepr Raj v Kaviengu, Novom Írsku. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Blondiaci v Novom Írsku neďaleko Kaviengu. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Kokopo vs Rabaul. Záber z golfového ihriska. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Tolaiovia praktizujú matriarchát a vyznávajú tajné spoločenstvo Duk Duk. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Pristáli sme v Neu-Pommern v Herbertshöhe, meste mangrovníkov. Sme na hyper exotickom ostrove Nová B Úžasný zážitok. Takto si na ostrove Nová Británia predstavujú kresťanstvo. Foto: Ľuboš Fellner - BUB Začiatok výšľapu na sopku Tavurvur. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Výstup na vrchol činnej sopky Tavurvur. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Až na samotný vrch sopky Tavurvur. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Duchovia zdvíhajúci sa z ohnivého pekla, Rabaul. Mystérium ohňa. Ľuboš je na túto fotografiu hrdý. F Cestou na Guadalcanal Memorial. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Prekročíme rieku White River a všetko sa mení, mesto razom skončilo a nasledujú sympatické drevené d Šalamúnove ostrovy sú fantastické. Tak, ako celá táto cesta, ktorú prešlo absolútne minimum ľudí. Te
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333095
Cena od: 12 360 €
Príplatky od: 690 €
Doprava: letecká
Termín: 12.11.2024 17/16 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309037

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Kombinované pobyty
Singapur Typ ubytovania:
Singapur, Singapur
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: