Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Rezidencia Cgh Les Cimes Blanches

Destinácia: Francúzsko, Auvergne-Rhône-Alpes, La Rosiére
Kód zájazdu: 1301910
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Lyžiarske zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Rezidencia Cgh Les Cimes Blanches

TV domáce zviera chladnička,minibar lyžiareň, úschovňa lyží jacuzzi, vírivka biliard turecké kúpele, hammam sauna bazén vnútorný fitness centrum internet, WiFi bazén

Poloha:
Rezidencia pozostáva z ôsmych chaletov a recepcie. Nachádza sa v štvrti des Eucherts, v blízkosti obchodov a sedačkovej lanovky Eucherts, vo vzdialenosti 900 m od centra dedinky a 150 m od obchodov.

Vybavenosť a služby (orientačné informácie):
Vybavenosť rezidencie
Recepcia, lyžiareň so sušiakom na lyžiarky, úschovňa batožiny, salón s krbom, wifi, biliard
Centrum Ô Des Cimes - krytý bazén (15x6 m), vírivka, sauny, hammam, fitness


Popis ubytovaní (orientačné informácie):
Rezidencia pozostáva z ôsmych chaletov a recepcie.
Všetky byty sú vybavené satelitnou TV, telefónom, sušičom na uteráky a fénom. V kuchyni nájdete 4 varné platničky, multifunkčnú rúru, digestor, chladničku, umývačku riadu, elektrický kávovar, rýchlovarnú kanvicu, mixér, parný hrniec, hriankovač.
ST2 ( m2): obývacia spálňa s 2 lôžkami (2 os.) a kuchynským kútom. Kúpeľňa a WC. Balkón.
2P4 (30-40 m2): obývacia spálňa s 2 lôžkami (2 os.) a kuchynským kútom. Izba s 2 posteľami (2 os.). Kúpeľňa a WC. Balkón.
3P6 kabína (45-50 m2): obývacia spálňa s 2 lôžkami (2 os.) a kuchynským kútom. Izba s manželskou posteľou (1x 2 os.), kabína s poschodovou posteľou (2 os.). Kúpeľňa a WC. Kúpeľňa so sprchou. Balkón.
3P6 (50-60 m2, niekedy môže byť dvojpodlažný): obývacia spálňa s 2 lôžkami (2 os.) a kuchynským kútom. Izba s manželskou posteľou (1x 2 os.), izba s 2 posteľami (2x 1 os.), byt môže byť niekedy s poschodím. Kúpeľňa a WC. Balkón.
4P8 kabína (55-60 m2): obývacia spálňa s 2 lôžkami (2 os.) a kuchynským kútom. Izba s manželskou posteľou (1x 2 os.), izba s 2 posteľami (2x 1 os.), kabína s poschodovou posteľou (2 os.) Kúpeľňa a WC. Kúpeľňa so sprchovacím kútom, niekedy + 1 WC. Balkón.
4P8 (60-85 m2, niekedy môže byť dvojpodlažný): obývacia spálňa s 2 lôžkami (2 os.) a kuchynským kútom. Izba s manželskou posteľou (1x 2 os.), 2 izby s 2 posteľami (4x 1 os.). Kúpeľňa a WC. Kúpeľňa so sprchovacím kútom a 1 WC naviac, byt môže byť niekedy s poschodím. Balkón.
5P10 (90-110 m2, dvojpodlažný): obývacia spálňa s 2 lôžkami (2 os.) a kuchynským kútom. 2 izby s manželskou posteľou (2x 2os.), 2 izby s 2 posteľami (4x 1 os.).  Kúpeľňa a WC. Kúpeľňa s vaňou alebo sprchovacím kútom + 1 WC, byt môže byť niekedy s poschodím. Balkón.
6P12 (115 m2): obývacia spálňa s 2 lôžkami (2 os.) a kuchynským kútom. 2 izby s manželskou posteľou (2x 2os.), 3 izby s 2 posteľami (6x 1 os.). Kúpeľňa a WC. 2 kúpeľne s vaňou alebo 2 sprchovacie kúty naviac + 1 WC, byt môže byť niekedy s poschodím. Balkón.
Pozn.: Poschodové postele sú vyhovujúce pre deti vo veku 6-14 rokov

Stravovanie:
vlastné


Služby v cene zájazdu
Ubytovanie
6-denná lyžiarska permanentka na oblasť Espace San Bernardo
Centrum Ô Des Cimes - krytý bazén (15x6 m), vírivka, sauny, hammam, fitness
Ustlané postele pri príchode (okrem obývacej spálne), posteľná bielizeň, uteráky, upratanie na konci pobytu (okrem kuchyne a riadu) a upratovací balíček, 1 pripojenie wifi na byt, TV


Služby za povinný príplatok
Kaucia (400 € /byt)
Pobytová taxa (cca 1,65 € /osoba od 18 rokov /noc, výška poplatku môže byť upravená mestom/obcou)
Služby za nepovinný príplatok (potrebné rezervovať pri objednávke)
Zapožičanie lyžiarskeho a snowboardového výstroja
Preprava autobusom (v prípade záujmu o iný typ ubytovania než je kalkulované pri autobusovom zájazde), pri autobusovom zájazde je v prípade voľných miest možná preprava s vyšším komfortom (táto osoba potom sedí na dvojsedadle len sama) - výška príplatku vo .
Espace San Bernardo PLUS (možné priplatiť ako príplatok ku permanentke) ... lyžovanie v prepojených strediskách La Rosiere a La Thuile a k tomu množstvo výhod v cene permanentky: poldeň lyžovania navyše v deň príchodu a teda pred začiatkom platnosti skipassu, 1 first track s raňajkami vo výškovej reštaurácii Paradis, 1 vstup na klzisko, 1 vstup do kina, 1 zjazd X'Trem Luge, 1 hra LaserGame (od 7 rokov) alebo Paintball (od 12 rokov), neobmedzený prístup na vleky ako peší alebo so snežnicami
Masáže a starostlivosť o telo, osuška a uterák navyše (10 € /sada), župan (9 €), upratovací balíček navyše (8 €), kryté parkovisko (70 € /auto /týždeň, výška 2,10 m), možnosť objednania čerstvého pečiva, zviera (65 € /zviera /týždeň, nutnosť preukázať sa osvedčením o očkovaní proti besnote, maximálne 1 zviera na byt), práčovňa, biliard 



Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: