Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Romantický zámok Kreuzenstein a raj vína v Poysdorfe

Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko, Kreuzenstein
Kód zájazdu: 1305159
Cena od: 39 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

14.09.2024 1 deň First Minute 39 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:
Navštívite krásny zámok ako vystrihnutý z rozprávkovej knižky - romantický Kreuzenstein, zažite veselú jazdu traktorom po rakúskych viniciach, ochutnajte dobré vínko a pozrite si sokoliarsku show. Perfektný program na sobotu. 
Kedysi nedobytná pevnosť je dnes magnetom pre mnohých návštevníkov. Hrad sa vďaka svojmu zjavu stal kulisou pre mnohé známe filmy ako napríklad Hon na čarodejnice, Baron Blood, Traja Mušketieri,...
Počas prehliadky zámku uvidíte zaujímavú kaplnku, zbrojnicu, rytiersku sálu, loveckú izbu,... V rámci individuálneho voľna si môžete pochutnať na dobrom jedle v dobovej reštaurácii, ktorá sa nachádza hneď vedľa zámku.
V zámockom areáli sa pravidelne koná zaujímavá sokoliarska show, ktorú vám odporúčame navštíviť, nakoľko je to nezabudnuteľný zážitok.
V poobedných hodinách sa vyberiete do vinárskeho mestečka Poysdorf a tu vás čaká skutočný raj pre milovníkov vína. Nebude chýbať degustácia vína, vinárske múzeum a netradičná veselá jazda traktorom po viniciach, počas ktorej sa dozviete informácie o histórii mesta, či pestovaní viniča.
Na záver prehliadky si pohár vína aj vychutnáte. Spoznáte najväčšiu vinohradnícku oblasť zameranú na pestovanie odrody Veltlín zelený na svete. Upútajú vás idylické uličky s vinárskymi pivnicami, ktorých je tu viac ako 10  a majú naozaj neobyčajný šarm. 
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd.

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň

vstupné do zámku Kreuzenstein 8 € / dospelá osoba,  5 € / deti ( od 6-16 rokov)
veselá prehliadka viníc traktorom + ochutnávka vína + prehliadka pivníc 12 € / osoba
vystúpenie sokoliarov 8 € / dospelá osoba ( po skupinovej zľave ), deti 5 - 16 rokov - 4,50 € / osoba


Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Kreuzenstein

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: