Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Rozprávkové Lednice a Valtice s degustáciou vína

Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno)
Kód zájazdu: 1305160
Cena od: 36 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

18.05.2024 1 deň Last Minute 36 € +0 € autobusová
05.10.2024 1 deň First Minute 36 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Popis a program zájazdu:

Zažite krásny výlet plný romantiky, histórie a prírody. Vydajte sa do prekrásnych Ledníc a vinárskeho mestečka Valtice, kde na vás čaká bohatý program. Na svoje si prídu nielen rodiny s deťmi, ale taktiež zaľúbené páry...
Môžete navštíviť prepychový zámok, poprechádzať sa po záhradách vôní a farieb, povoziť sa na koči po rozsiahlom areáli,  alebo vyjsť na vyhliadkovú vežu Minaretu a vychutnať si nádherný výhľad na okolie...
Rozsiahly Lednický areál plný francúzskych záhrad, rybníkov a jazierok má naozaj čo ponúknuť. Zámok v Ledniciach fascinuje svojim prepychom dodnes.
Ohromia vás prepychové reprezentačné miestnosti, obytné priestory kniežacej rodiny, mramorové kúpeľne, drevené schodisko v knižnici – vyrezané z jedného kusu dreva, africký a čínsky kabinet s trofejami z ciest po Afrike a Ázii a množstvo iných zaujímavostí pri prehliadke zámku. 
Neskôr sa presuniete do  vinohradníckeho mestečka Valtice, kde sa vám naskytne možnosť prehliadnuť si zámok a taktiež sa zúčastniť ochutnávky dobrého kvalitného valtického vína.
Navštívte s nami jednu z najatraktívnejších a najnavštevovanejších lokalít v Čechách. Počas októbrového termínu prebieha vo Valticiach obľúbená akcia - valtické vinobranie, ktoré je sprevádzané hudbou a sprievodnými akciami.
Zmena programu vyhradená. Pokyny k zájazdu obdrží e-mailom každý objednávateľ zájazdu najmenej 7 dní pred odchodom na zájazd. 

Cena zájazdu zahŕňa:
autobusovú dopravu
služby overeného sprievodcu CK
poistenie insolventnosti CK

V cene nie je zahrnuté:
obojsmerná miestenka 5 € /osoba  ( môžete si  prednostne vybrať presné miesto na sedenie v autobuse). Miestenky sa dodatočne zajednať nedajú. Prosíme v prípade záujmu si ich zaškrtnúť v objednávkovom formulári a do poznámky uviesť, kde by ste mali záujem sedieť ( napr. na strane šoféra, na strane sprievodcu, ktorý rad...).
nástupné miesta a príplatky: 
Nitra - 6 € (garantovaný zvoz)
Sereď  - 6 € (garantovaný zvoz)
Trnava - 6 € (garantovaný zvoz)
Bratislava - 0 €
Všetky nástupné miesta budú realizované.
cestovné poistenie A2 EXCLUSIVE - 4,50 € / deň


vstup do zámku v Ledniciach  - reprezentačné sály 190 Kč /osoba, 130 Kč / deti od 6-18 rokov, seniori nad 65 rokov, súkromné apartmány 150 Kč / dospelá  osoba, 110 Kč / deti od 6-18 rokov, seniori nad 65 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
vstup do zámku vo Valticiach 180 Kč / dospelá osba, 130 Kč / seniori nad 65 rokov, deti od 6 do 18 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
minaret 60 Kč / dospelá osoba, 40 Kč / deti od 6- 18 rokov, deti do 6 rokov zadarmo
degustácia vína v zámockom sklepe ( 5 vzoriek vína ) - 100 Kč / osoba
V zámkoch nie je možné platiť s eurami, je potrebné zameniť si peniaze na české koruny.


Cestovná kancelária nezodpovedá za presné ceny vstupov, lístkov..., nakoľko sa ceny počas roka menia a CK ich nedokáže ovplyvniť.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: