Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Iro Hotel

IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel IRO Hotel
Destinácia: Grécko, Kréta, Hersonissos
Kód zájazdu: 1312379
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

IRO Hotel

TV práčovňa, čistiareň chladnička,minibar biliard konferenčná miestnosť parkovisko piesočnatá pláž trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 500 m
Vzdialenosť od letiska: 23 km
Vzdialenosť od pláže: 250 m
Úvod:
Iro hotel sa nachádza v známom letovisku Hersonissos len 250 metrov od krásnej piesočnatej pláže. Centrum mesta sa nachádza len 500 metrov a ponúka svojim návšetevníkom okrem bohatých nákupných možností aj výborné reštaurácie so stredomorskou kuchyňou, bary, taverny, ale i množstvo historických artefaktov. Ďalšou možnou voľbou je objaviť intenzívny nočný život. Iro Hotel je postavený v tradičnom Egejskom štýle. Hlavné mesto Heraklion je vzdialené cca 25 km a letisko cca 23 km.

Vybavenie:
Recepcia 24H, reštaurácia, lobby bar s biliardom, trezor na recepcii (za poplatok), výťah, bazén, lehátka a slnečníky pri bazéne zadarmo, snack bar pri bazéne, pranie bielizne (za poplatok), internetový kútik - (za poplatok). Fén a žehlička sú k zapožičaniu na recepcii.

Ubytovanie:
2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky sú vybavené vlastným sociálnym zariadením, telefónom, rádiom, televíziou, balkónom či terasou. Za poplatok: chladnička a klimatizácia.

Stravovanie:
Hotel sa ponúka s raňajkami. Večere za príplatok.

Oficiálna kategória:
**

Naše hodnotenie:
**: Tento príjemný hotel je vhodný pre klientov, ktorí vyhľadávajú aktívny denný a nočný život a uprednostňujú jednoduché ubytovanie v živom letovisku. Samotné umiestnenie hotela vám ponúka široké možnosti k návšteve všetkých tradičných dedín v okolí mesta Hersonissos (Koutouloufari, Piskopiano a Old Hersonissos).

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: