Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Zámky Lednice a Valtice

Zámky Lednice a Valtice - zámok Zámky Lednice a Valtice - zámok Zámky Lednice a Valtice - zámok Zámky Lednice a Valtice - zámok Zámky Lednice a Valtice - zámok
Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno)
Kód zájazdu: 1322277
Cena od: 32 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

28.04.2024 1 deň Last Minute 32 € +0 € autobusová
03.08.2024 1 deň First Minute 32 € +0 € autobusová
14.09.2024 1 deň First Minute 32 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Úvod:
Jeden deň venovaný Lichtensteinovcom a ich dvom krásnym zámkom - hlavnému sídlu Valtice a letnému sídlu Lednice obklopené nádhernou záhradou a zapísané na zoznam svetového dedičstva UNESCO, môžete preskúmať dokonale s nami, pričom vaše kroky budú sprevádzať fascinujúce príbehy a legendy.


Program 1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy cca o 8:00 h), príchod do lednicko-valtického areálu (pamiatky UNESCO). Súčasťou areálu sú dva zámky, rybníky, parky a obory v lužných lesoch. Čaká nás prehliadka nádherného barokového komplexu a kaplnky zámku Valtice, postaveného okrem iného významným barokovým architektom Fischerom z Erlachu, krátka prechádzka mestom s možnosťou ochutnávky tunajšieho vína. V popoludňajších hodinách odchod na prehliadku zámku Lednice, letného sídla Lichtensteinovcov. Budeme mať možnosť návštevy skleníka, minaretu a zámockého parku s vegetáciou dovezenou z Ameriky. Návrat na Slovensko vo večerných hodinách (cca o 19:00 h).


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Doprava:
Autokar.


Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: