Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Valtice a Mikulov

Valtice a Mikulov, poznávací zájazd Valtice a Mikulov, poznávací zájazd Valtice a Mikulov, poznávací zájazd Valtice a Mikulov, poznávací zájazd Valtice a Mikulov, poznávací zájazd Valtice a Mikulov, poznávací zájazd Valtice a Mikulov, poznávací zájazd Valtice a Mikulov, poznávací zájazd
Destinácia: Česká republika, Juhomoravský kraj (Brno)
Kód zájazdu: 1322278
Cena od: 32 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

22.06.2024 1 deň First Minute 32 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový autokarový zájazd

Úvod:
Spoznajte čarovné Valtice s úchvatnými miestnosťami, ktoré opradené legendami sú živou pamiatkou na kniežací rod Lichtensteinovcov, či Mikulov so svojím zámkom, ktorý sa spája nemálo s vínom. Jaskyňa Na Turoldu, zrúcaniny hradov Sirotčí hrádek a Kozí hrádek, ako aj Dietrichsteinská hrobka sú kúzelnými zastaveniami s naším TOP sprievodcom MARCELOM ŠMÁTRALOM. 


Program 1. deň:

Dnešný deň nás čaká dôkladné spoznávanie okolia Valtíc. So zámockým sprievodcom absolvujeme okruh Reprezentačnými miestnosťami kniežacieho rodu Liechtensteinovcov, ako aj novootvorený okruh Kniežací byt – 10 čerstvo a nákladne zrekonštruovaných miestností v podkroví, kde bývalo knieža František I. Neobídeme ani zámocké pivnice s možnou ochutnávkou vína (fakultatívne). Z okolia nás zaujmú Kolonáda Na Rajstné, Dianin chrám (prehliadka) a Belvedere. V Mikulove navštívime zámok, Jaskyňu Na turoldu, zrúcaniny hradov Sirotčí hrádek a Kozí hrádek, ako aj Dietrichsteinskú hrobku. Po obsažne bohatom dni návrat na Slovensko.


Poznámka:
Zmena programu vyhradená.


Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom, sprievodcu CK.

Celková cena nezahŕňa:
Vstupy, cestovné poistenie, miestenku.

Doprava:
Autokar.


Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: