Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Výstava kvetín Tulln

Výstava kvetov v Tulln, poznávací zájazd, Rakúsko Výstava kvetov v Tulln, poznávací zájazd, Rakúsko
Destinácia: Rakúsko, Dolné Rakúsko, Tulln an der Donau
Kód zájazdu: 1323481
Cena od: 39 €
Príplatky od: 0 €
Poznávacie zájazdy
Výstavy a podujatia
Jednodňové zájazdy

Výber termínu

01.09.2024 1 deň First Minute 39 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:
1-dňový zájazd

Úvod:
Neuveriteľná kvetinová nádhera vás pohladí na duši i v očiach na  rakúskom veľtrhu Gartenbaumesse a roztočí tak ten najfarebnejší kolotoč. Mestečko Tulln okrem svojej jemnej historickej elegancie je hotovým záhradným klenotom, ktoré vystavuje aj vzorové záhrady, odkiaľ sa vám nebude chcieť ani odísť. 

1. deň:
Odchod zo Slovenska v ranných hodinách (z Bratislavy o 08:00 h). Odchod do cca 120 km vzdialeného mestečka Tulln. Návšteva areálu veľtrhu Gartenbaumesse, v rámci ktorého sa koná najväčšia výstava kvetov svojho druhu v Európe. Viac než 200 000 kvetov premení výstavisko na more farieb, tvarov a vôní, kde sa v jedinečných kvetinových aranžmánoch snúbi nádhera prírody s umením najlepších rakúskych floristov. Následne návšteva areálu záhrad Gärten Tulln - na ploche 2 000 m2 je vybudovaných viac ako 50 výstavných a vzorových záhrad, ktoré sú pastvou pre oko a zdrojom nápadov pre amatérskych záhradníkov. Prehliadku záhrad je možné zakončiť výstupom na 30 m vysokú rozhľadňu „Baumwipfelweg“ z kovu a skla od rakúskeho architekta Ernsta Maurera. Pred naším návratom na Slovensko (cca 20:00 h) si ešte pozrieme historické centrum mesta Tulln.

Poznámka:
Zmena programu vyhradená.

Doprava:
Autokar.

Celková cena zahŕňa:
Dopravu luxusným autokarom. Sprievodcu CK SATUR.

Celková cena nezahŕňa:
Doplatok za miestenku. Vstupy. Cestovné poistenie.

Tulln

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: