Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Barcelona a pobrežie Costa Brava

Destinácia: Španielsko, Katalánsko (Barcelona)
Kód zájazdu: 1328998
Cena od: 899 €
Príplatky od: 190 €
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

08.06.2024 8 dní First Minute 899 € +190 € odlet: Viedeň letecká
13.07.2024 8 dní First Minute 899 € +190 € odlet: Viedeň letecká
31.08.2024 8 dní First Minute 899 € +190 € odlet: Viedeň letecká
14.09.2024 8 dní First Minute 899 € +190 € odlet: Viedeň letecká

Popis zájazdu

Popis:
pobyt pri mori + Barcelona modernistická • Barcelona gotická • Barcelonské fontány • kláštor Montserrat • Cadaqués • Figueres • Girona • Besalú

1. deň:
možný transfer z Bratislavy na letisko do Viedne (za príplatok), odlet z Viedne, prílet do Barcelony, transfer do hotela na pobreží Costa Brava/Maresme, ubytovanie, individuálne voľno, večera.

2. deň:
raňajky, celodenný výlet do Barcelony – Barcelona gotická – prehliadka stredovekých pamiatok historickej časti mesta, ktorá je ohraničená na jednej strane Las Ramblas a na strane druhej Passeig Picasso, výstavnými triedami ubiehajúcimi od Plaza Catalunya k mori. „Gotická štvrť, exteriér katedrály sv. Eulálie, štvrť El Born, kostol Santa Maria del Mar, voľný program s možnosťou návštevy „Poble Espanyol – španielskej dediny – jedinečného skanzenu na úpätí vrchu Montjuic, návrat na ubytovanie, večera, nocľah.

3. deň:
raňajky, výlet do Girony s krásnymi románskymi kostolmi, arabské kúpele, gotická katedrála Santa Maria de Girona a kláštor z románskeho obdobia. V Girone sa natáčali i niektoré scény zo seriálu Hra o tróny. Presun do Besalú – nádherného stredovekého mesta s románskym kostolom Sant Vicenc, návrat na ubytovanie, večera, nocľah.

4. deň:
raňajky, výlet ku kláštoru Montserrat a panoramatická cesta vnútrozemím Katalánska, večera, nocľah.

5. deň:
raňajky, výlet do Cadaqués, malebného prístavného mestečka, obklopeného prírodnou rezerváciou Cap de Creus, nádhernou krajinou, ktorá je perlou katalánskeho pobrežia. Toto miesto si obľúbilo veľa umelcov. V zátoke Port Lligat leží Dalího dom, kde umelec žil a tvoril. Presun do Figueras – slávne Teatro – Museo Dalí, ktoré Dalí vo svojom rodnom meste založil, večera, nocľah.

6. deň:
raňajky, v poludňajších hodinách odjazd do Barcelony – Barcelona modernistická – najznámejšia stavba architekta Gaudího – chrám Sagrada Família (exteriéry). Panoramatická cesta mestom k bývalej aréne býčích zápasov, Arc de Triomf, Placa Catalunya, Passeig de Grácia s Gaudího domama Casa Batlló a Casa Milá, Placa d´Espanya, Palau Nacional, pamätník Kolumba. Individuálne voľno, možnosť návštevy L´Aquaria – jedno z najväčších morských akvárií s 80 m dlhým tunelom, kde môžete pozorovať podmorský svet. Vo večerných hodinách účasť na jedinečnom večernom predstavení pod šírym nebom – Barcelonské fontány, v nočných hodinách návrat na ubytovanie, nocľah.

7. deň:
raňajky, individuálne voľno, kúpanie, večera, nocľah.

8. deň:
raňajky, transfer na letisko, odlet z Barcelony, prílet do Viedne, možný transfer do Bratislavy.

Stravovanie:
polpenzia

Doprava:
letecká

Poznámky:
Poradie aj deň konania výletov je plne v kompetencii španielskej strany.

Zľavy:
Zľava SENIOR 55+: -3%/osoba. Zľava verný klient: -3%/osoba.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: