Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Relax na exotickej Srí Lanke

Dotknúť sa slona a byť takto blízko je zážitok a ten by sme Vám radi u našich kamarátov mahútov spro Už dávno pred začiatkom nášho letopočtu tu boli jaskyne obývané mníchmi. foto: Robert Taraba - BUBO /uploads/usr/10872/zajazdy/sri-lanka/cover/7--avani-kalutara-resort.jpg Rýchla all inclusive dovolenka v Ázii, na krásnom rajskom ostrove s názvom Srí Lanka od BUBO. Maximá Pokoj, pokora a jednoduchý šťastný život v raji. Usmievajte sa! Vaša dovolenka sa práve začala. Foto BUBO flotila pripravená na Vašu návštevu. BUBO to je tradične vyššia kvalita vo všetkých ohľadoch. N Milšieho šoféra ste na našich zájazdoch nikdy nevideli. Nakladá vaše kufre a zdraví Vás “Ahoj Bubáci Centrálna časť ostrova je žiarivo zelená a plná života. Miestni farmári sa prívetivo usmievajú. Uvid Aj odtiaľto pochádza obsah vašich koreničiek. Radi varíte? V tom prípade nakupujte korenie a prísady Dnes sa výnimočne len pre BUBO vyškriabe sprievodca po čerstvé kokosy.
foto: Martin Ferenčík — BUBO Na fakultatívnom výlete budeme hľadať aj stáda slonov.
foto?: Petra Brcková — BUBO Vedeli ste, že Sinhalci sú jednými z najmilších a najlepších ľudí našej planéty? foto: Ján Zachar- B Srí Lanka vyhrala prvé miesto v zozname najlepších krajín, ktoré je potrebné navštíviť v roku 2019, Sigiriya a jej farebné fresky. Obdivujeme, fotíme a neveríme vlastným očiam. Aké príbehy rozprávajú? Vzhľadom na to, že sa jedná o najnavštevovanejšiu pamiatku tohto krásneho ostrova vyrážame skoro rán Výhľady do rajskej záhrady. Porozprávajme si, prečo je táto skala tak zaujímavá a navštevovaná. Práv No najvýznamnejšiu úlohu zohrala Sigiriya (ktorej názov v sinhalčine znamená Levia skala) v 5. storo Moggallana však so šťastím utiekol a sľúbil pomstu. Kráľ Kashyapa začal mať strach, preto rozkázal p Trs banánov či iné čerstvé tropické ovocie. Sme v tropickom raji a všetku chutí akosi lepšie. Tu pes Pestrá fauna Srí Lanky.
foto: Martin Ferenčík — BUBO Náš kamarát a “servisák bicyklov” Pathum vždy rád zapózuje. 
foto?: Katarína Líšková ml. — BUBO Ako má chutiť správny ananás?
foto: archív BUBO Ohromná viera v kontraste s drzými opicami, ktoré Vám bez mihnutia oka vytrhnú šťavnaté mango (ktoré Na Srí Lanke žije slon cejlónsky, jedná sa o najväčší poddruh slona indického. Prichádzame k vstupne Pinnawala nie je iba sirotincom, a teda nestará sa iba o sloníčatá, ktoré prišli o svoju mamu, ale n Opustené slonie mláďatá, slon, ktorý stúpil na mínu a prišiel tak o nohu. To sú smutné príbehy týcht Sloní sirotinec v PINNAWALA na brehoch rieky Maoya bude určite pre mnohých najväčším zážitkom. 70 ro Pred nami sú dni oddychu na zlatých plážach.
foto: archív BUBO Prebehnite sa po krásnych plážach rajského ostrova. BUBO je posledných 10 rokov najväčším predajcom Relax v kvalitnom hoteli s all inclusive. Užijeme si to dosýta. 
foto: archív BUBO Strava all inclusive bude výborná. Relaxujte a užívajte si život! foto?: Ľuboš Fellner — BUBO Domorodá rybárska lodička ladí s prostredím. 
foto?: Katarína Líšková — BUBO Oddychujte v bazéne alebo plávajte v mori. Záujemcov o aktívny oddych tu čakajú aj možnosti hier, te Obľúbená plážová destinácia Kalutara bude naším domov na niekoľko dní.  Foto: Tangerine Beach Hotel Trojposchodový hotel Tangerine disponuje so 179 izbami a funguje na menšej obsadenosti s dôrazom na Hotel Tangerine je stálica na pláži v Kalutare. Príjemný hotel na pláži, ktorého služby BUBO pravide Vybavenie aj atmosféra tohto hotela priamo pred plážou v roku 2018 získala ocenenie Travelers´s Choi Moderne a vkusne zariadené pohodlné izby a kúpeľne kombinujúce prvky dreva a tradičnej dekorácie dot Srí Lanka Vás nabije energiou. Dlhoročná spokojnosť našich klientov je nad 98%.
foto: archív BUBO Rajský pocit...to je presne ten pocit, ktorý nadobudnete na Srí Lanke. Foto: Avani Kalutara Kúpať sa môžete v bazéne alebo v mori. Foto: Avani Kalutara Celý rezort je ladený do príjemných farieb a nesie sa ním pohodová atmosféra.  Foto: Avani Kalutara Izby sú moderne vybavené. Nechýba ani denne zásobovaný minibar. Foto: Avani Kalutara Keď nad Srí Lankou zapadne slnko, vy si dáte rande v príjemnej reštaurácii a potom sa pôjdete prejsť Budete preferovať twin alebo double room? Dajte nám vedieť o Vašich preferenciách. Radi pre Vás čoko Zaspávate v snehobielych perinách a užívate si život. Foto: Avani Kalutara Homeoffice na Srí Lanke? Prečo nie. Izby v luxusnom Avani sú kvalitné vybavené a určite zvládnete aj Vnútorne priestory hotela Avani. Foto: Avani Kalutara Lehátka sú pripravené, chýbate už len vy. Foto: Avani Kalutara Krásny oddych na perle Indického oceánu je za nami. Objednaním transferom sa presúvame na letisko a
Destinácia: Srí Lanka
Kód zájazdu: 1333040
Cena od: 2 528 €
Príplatky od: 533 €
Doprava: letecká
Termín: 11.05.2024 11/10 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83307717

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Colombo Typ ubytovania:
Srí Lanka, Západná provincia, Kolombo
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: