Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Kuba - Havana, Varadero 9 dní

Havana je pod patronátom UNESCO. Vďaka tomu je mnoho budov zrekonštruovaných a všetko vyzerá, že fun /uploads/covery_2019/shutterstock_kuba_varadero_120100012-1-.jpg Vítajte na Kube! S BUBO Vás čakajú jedinečné zážitky v Havane a v údolí Vinales. Tento zájazd je naj Odhaľte s nami pravú tvár Kuby, ale aj moderné siete hotelov, ktoré sem pomaly prenikajú ako elitný Odlet a prílet do Havany ešte v ten istý deň! Prvé mojito a aklimatizácia. Zajtra nás čaká intenzívn Relaxovať pri mori budete až v druhej časti zájazdu. Toto je dokonalé spojenie krátkeho spoznávania Havanu spoznáme dôkladne. Pozrieme si hlavné ulice, námestia, navštívime aj Múzeum rumu a pozrieme s Budeme si rozprávať aj o rume. Foto: Natália Kapinová - BUBO Americké veteráni stále jazdia po Havane. Inak sa ani nedá. Po toľkých rokoch ich nonstop opravujú, S BUBO je jazda na legendárnych veteránoch samozrejmosťou. Váš sprievodca Vám aj tento zážitok rád s Na veteránoch sa budete môcť povoziť po Havane, vid doplnkové služby. Foto: Natália Kapinová - BUBO Počas cesty sa možno zaľúbite do nejednej Kubánky. Dámy držte si svojich pánov. Kubánci vedia tancovať salsu ako nikto iný. Ktorú smú poprosiť? foto: Katarína Líšková - BUBO Prvé informácie z témy Kubánska revolúcia. Čo má s tým všetkým Argentína spoločné? Kto bol Che Gueva Na prehliadke Havany sa nedá obísť ani Capitolio. Dominanta hlavného mesta.
foto: archív BUBO Počas prehliadky Havany sa dozvieme, kto bol José Martí a aký bol jeho prínos pre Kubu, čo sa hrá v Úsmev a cigary. Viete, že ste na Kube. Vedeli ste, že tieto dámy majú na svoju prácu živnosť? 
foto: Legendárny Malecon. Táto promenáda je úplne iná, než by ste čakali. Žiadne lavičky a pekný park. Kub V Havane si vysvetlíme všetky podstatné miestne drinky. Ako a z čoho sa vyrábajú? BUBO klienti už ve Mojito, Daiquiri, Papa Daiquiri...Dozviete sa, že pripraviť ich správne je skutočne veľké umenie a m Tropicana je svetoznámym kabaretom s výberom tých najlepších tanečníkov.
foto: Ľubor Kučera - BUBO Návšteva Tropicany je jeden zo zážitkov, ktorý pre Vás Váš BUBO sprievodca rád zabezpečí. foto: Ľubo Hudba patrí ku Kube. foto: Ľubor Kučera - BUBO A ku Kube a hudbe patrí tanec a ten je tu naj sexi! foto: Ľubor Kučera - BUBO Charizmatické slečny predvedú ako sa žije v kubánskom rytme. foto: Ľubor Kučera - BUBO Naši ochotní sprievodcovia sú pripravení sprostredkovať Vám zážitky, ktoré iní nemajú šancu nájsť! I Aj nefajčiar rád zapózuje. Foto: Natália Kapinová - BUBO Na úvod si vysvetlíme pestovanie tabaku. Ide ešte o tradičný spôsob. Ťažkú manuálnu prácu. foto: Ľub Pozrieme sa ako prebieha sušenie tabaku. foto: Ľubor Kučera - BUBO Piňar del Rio, známa najlepším tabakom na svete. foto: Ľubor Kučera - BUBO S naším kamarátom pred sušiarňou tabaku. foto: Ľubor Kučera - BUBO Navštívime dom roľníka a pochopíme zložitý postup pri pestovaní a zbere tabakových listov. foto: Ľub Pravým kubánskym cigarám neodoláte. 
foto: archív BUBO Videli ste už pomaľované kopce vývojom ľudstva? Kto toto už len dal spraviť? Fidel to dovolil? foto: Vychutnáme si takýto nádherný pohľad na Kubu. Čakali by ste niečo takéto? Nádhera Vinales.  foto: Ľu Obohatení o nové zážitky smerujeme naspäť do Havany. Poznávacia časť sa chýli k svojmu koncu. foto: A keď už sme odborníci na salsu všetci, odtancujeme na kubánskej vlne na Varadero do hotela podľa vl Vo Varadere je možné hranie golfu. Foto: BUBO archív Príchod do rezortu Paradisus. Sú dva, jeden pre rodiny s deťmi a jeden pre dospelých. Foto: Kristína A potom už len oddych a relax v all inclusive hoteli podľa Vášho výberu. Vyberiete si elitný hotel z BUBO dopraví na Varadero ročne stovky klientov. Radi Vám poradíme ohľadom výberu toho správneho rezo Ležérnosť zamestnancov neovplyvníte, ale kvalita oddychu, ubytovania a stravy je na dobrej úrovni. N Celý deň na pláži dá zabrať. foto: Nikola Deckous - BUBO Tento zájazd je vhodný pre BUBO klientov, ktorý majú radi pláže s trochou poznania.
foto: BUBO archí Tomu sa povie dokonalý oddych. Pozor na vlny a užívajte s mierou. Relax vo Varadere. Fotka je z doplatkového rezortu Paradisus. Foto: Kristína Wenhardtová - BUBO Aj keď Kuba nie je TOP gastro destinácia, all inclusive rezorty sú miesta, kde jedlo ešte nájdeme. F Aktívne trávenie voľného času. Foto: Kristína Wenhardtová - BUBO Oddychujte na pláži alebo pri bazéne elitného hotela Paradisus Princesa ako králi. 
foto: Paradisus All inclusive v odporúčanom elitnom Paradisus Princesa funguje bez problémov a budete nadšený. foto: Pláž pred elitným hotelom Paradisus Princesa. Neplávame s alkoholom v krvi. foto: Paradisus Princesa Tyrkysová Kuba. Dostala sa Vám pod kožu? My jej áno. Kam pôjdeme ďalej?
foto: archív BUBO.
Destinácia: Kuba
Kód zájazdu: 1333937
Cena od: 3 076 €
Príplatky od: 584 €
Doprava: letecká
Termín: 16.05.2024 9/8 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83440117

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Havana Typ ubytovania:
Kuba, Havana
Varadero
Kuba, Matanzas, Varadero
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: