Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Gianna

Apartmány Gianna po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku Apartmány Gianna, typ C po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku Apartmány Gianna, typ C po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku Apartmány Gianna, typ C po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku Apartmány Gianna, typ C po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku Apartmány Gianna, typ B2 po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku Apartmány Gianna, typ B1 po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku Apartmány Gianna, typ B po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku Apartmány Gianna, typ B1 po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku Apartmány Gianna, typ B2 po rekonštrukcii, letovisko Bibione, dovolenka v Taliansku BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s BIBIONE. letovisko na severe Talianska, dovolenka s
Destinácia: Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Bibione
Kód zájazdu: 1336498
Cena od: 100 €
Príplatky od: 0 €
Doprava: vlastná
Termín: 18.05.2024 8/7 dní/nocí
Obchodník: 55028241
Kód termínu: 83879885

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Pobytové zájazdy
Gianna Typ ubytovania: Skryť popis
Taliansko, Veneto (oblasť Benátok), Bibione Strava:
V dome bez výťahu sa nachádza niekoľko typov apartmánov. Všetky sú moderne zariadené, majú obývaciu miestnosť vybavenú kuchynským kútom a pohovkou, k dispozícii je trezor, chladnička, plynový sporák, mikrovlnná rúra, spoločná práčka, TV, klimatizácia a balkón.
Vzdialenosť od centra: 300 m
Vzdialenosť od letiska: 20 km
Vzdialenosť od pláže: 300 m
Zobraziť úplný popis
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: