Po – Pi 9.00 – 16.00
online 9.00 – 21.00
cestovkateplice@gmail.com
+421 907 831 487

Labranda Excelsior

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1331742
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Predstavte si miesto plné slnka, upokojujúcu atmosféru s jedinečnými piesočnatými plážami a majestátnymi borovicami, ktoré vytvárajú tú najpríjemnejšiu dovolenku.


Poloha:
Tento 4* all inclusive hotel sa nachádza na Tureckej riviére v obľúbenom letovisku Side. Od medzinárodného letiska v Antalyi je hotel vzdialený 65km, od centra Side 5km.

Vybavenie:

Hotel s 24h recepciou v hlavnej budove, zmenárňou, lobby barom. Má hlavnú reštauráciu, a la carte reštaurácie. Pri bazéne snack bar, aj detský bazón, na pláži plážový bar, nočný bar i diskotéku. Coffee shop, malý obchod, TV miestnosť, wifi v lobby. Spa centrum, doktor, kaderníctvo - za poplatok. Rôzne športové možnosti: tenis, multifunkčné ihrisko, herňa, fitnes centrum. Na pláži športy za poplatok. Miniklub pre deti od 4-12rokov. Počas dňa i večera animácie pre všetkých.




Ubytovanie:

Hotel ponúka svojim hosťom ubytovanie v štandardných izbách (181 izieb) alebo suitách zariadených moderne a štýlovo. Všetky izby sú vybavené bezplatným WIFI, minibarom, centrálnou klimatizáciou, kúpeľňou, LCD TV s balkónom a výhľadom do záhrady.



Stravovanie:

V hoteli sa nachádza v rámci programu all inclusive hlavná reštaurácia s tureckou a medzinárodnou kuchyňou, polnočným občerstvením. Možnosť využiť jedenkrát za pobyt večeru v a la carte reštaurácii zadarmo (nutná rezervácia vopred). Počas dňa káva, čaj, koláče, ľahké občerstvenie, rozlievané miestne nealko a alko nápoje od 10:00-24:00hod. podávané v niektorom z barov.






Pláž:
Piesočnatá pláž je od hotela vzdialené do 400m. Na pláži sa nachádza plážový bar v rámci programu all inclusive, a plážový servis je rovnaku v rámci programu all inclusive.

Krajiny

Zobraziť všetky »