Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Taiwan, Hongkong, Macao a Bali (AI)

New Kuta golf na Bali jamka číslo šestnásť Ak si chcete záver zájazdu užiť vo veľkolepom a luxusom štýle máme tu pre vás špeciálnu ponuku. foto Únik z ruchu veľkomesta nám poskytne výlet na Veľkého Budhu. foto: Samuel Klč - BUBO /uploads/usr/10937/samo_klc_hong_kong_img_0206-31.jpg V uliciach Taipei sa snúbi moderný život s konfuciánskou tradíciou. foto: Adam Záhorský - BUBO Začíname v modernej metropole Taiwanu, Taipei. foto: Adam Záhorský - BUBO Aj napriek modernite rytmus života v Taipei udávajú tradície. foto: Adam Záhorský - BUBO Útulná izba v Gala hoteli v centre Taipei V uličkách Taipei nájdete pouličný život tak typický pre čínske mestá. foto: Adam Záhorský - BUBO Jedlo varené a podávané priamo na ulici je tu bežné, aj keď by ste to od tak modernej metropoly neča Mestečko Jiufen je obľúbené turistické centrum severného Taiwanu. Práve tu vznikla zlatá horúčka, kt Divoké severné pobrežie Taiwanu s úžasnými kamennými tvarmi vytvorenými eróziou v národnom parku Yeh Prapôvodná kultúra Taiwanu pred čínskou kolonizáciou bola príbuzná skôr Polynézii ako Číne. foto: Ad Presúvame sa do Hong Kongu  víta nás symfónia svetiel - najväčšia každodenná laserová show na svete. Doprajte si luxusný pobyt  uprostred živého a rušného Kowloonu v hoteli The Mira. foto: The Mira Hon V hoteli The Mira máte možnosť vybrať si spomedzi 6 reštaurácii či barov, ktoré sú považované za jed Nenechajte si ujsť možnosť ubytovať sa v najvyššie položenom hoteli na svete v The Ritz Carlton Hong Najslávnejší pohľad na Hong Kong nájdeme na preslávenej vyhliadke Victoria Peak. 
 foto: Robert Tara Už jazda preslávenou lanovkou Peak Tram na Victoria Peak je zážitkom a poskytuje nám unikátny pohľad Ostrov Hong Kong a najdrahšie pozemky planéty - aj táto časť je postavená na zasypanom mori. foto: S Hong Kong - vertikálne mesto. Väčšina obyvateľov žije, alebo pracuje nad 14tym poschodím. foto: Adam Všetko tu ide do výšky - ešte aj električky sú poschodové. foto: Samuel Klč - BUBO Navštívime rôzne trhoviská Hong Kongu - hračky, suveníry, domáce zvieratá, kvety, alebo vtáky, každý Obľúbeným miestom fotografov je známy kvetový trh v štvrti Mong Kok. foto: Samuel Klč - BUBO Čerstvé ryby nájdete na viacerých trhoch po celom meste. Rovno pred nákupnými centrami medzi mrakodr Na trhu s domácimi zvieratami zas môžeme obdivovať stovky druhov akváriových rybičiek. foto: Samuel Koloniálne časy nám dodnes pripomínajú taxíky a šoférovanie po ľavej strane. foto: Adam Záhorský - B Mestská hromadná doprava v Hong Kongu má úplne iné rozmery ako u nás. foto: Samuel Klč - BUBO Jeden z najlepších systémov metra na svete nájdeme práve pod ulicami Hong Kongu. foto: Samuel Klč - Mystickú atmosféru a tradíciu vieme precítiť priamo v srdci moderného Hong Kongu v chráme Man Mo. fo Miestni si ctia svoje tradície rovnako ako tomu bolo pred stáročiami. foto: Samuel Klč - BUBO Dodnes sa tu uctievajú starobylé taoistické božstvá. foto: Samuel Klč - BUBO Podobne ako pred sto rokmi aj dnes, veriaci v Hong Kongu píšu svoje želania a priania na červené ští Hong Kong to nie sú len mrakodrapy a obchodné štvrte, ale aj úchvatné obytné štvrte s panelákmi o kt Keď prechádzate ulicami obytných štvrtí tak sa cítite akoby ste boli v úplne inom svete. foto: Samue Keď ste v areáli Veľkého Budhu, a v priľahlom chráme Po Lin, tak máte pocit, že nemôžete byť stále v Pri Veľkom Budhovi prichádzajú ľudia do kontaktu s prírodou, ktorý v srdci mesta do značnej miery ab Urobíte si prechádzku okolo Veľkého Budhu v krásnej prírode ostrova Lantau? foto: Ľuboš Fellner - BU Presúvame sa do Macau, doslova a do písmena na dosah Číny - na fotografii za riekou. foto: Adam Záho Macao nám poodkryje svoju tvár nepochybného globálneho epicentra hazardného priemyslu. Je tu viac ka Nájdeme tu aj najväčšie kasíno na svete a v jeho útrobách objavíme všeličo. Napríklad miniatúrne Ben Macao je mesto, kde sa oplatí  stráviť čas prechádzkami po rôznych jeho zákutiach. 
 foto: Martin Ši Rua da Felicidade, alebo ulička šťastia, je najznámejšou ulicou mesta, natáčal sa tu aj Indiana Jone V bočných uličkách metropoly hazardu sa európsky a čínsky kultúrny vplyv mieša do exotického kokteil Nesmieme ale zabúdať, že kultúrny odkaz Macau je v konečnom dôsledku čínsky a dodnes tú nájdeme niek Čínsku tradíciu najlepšie zažijeme v miestnych taoistických chrámoch. foto: Samuel Klč - BUBO foto: Ľuboš Fellner - BUBO The Ritz Carlton je hotelová sieť, ktorá ponúka to najlepšie, čo hotely dokážu dať. foto: The Ritz C Izby sú vybavené najmodernejšou technikou a súkromnou terasou. Vaša izba typu Sawangan Junior Suite Taktiež luxusnou kúpeľňou so značkovou kozmetikou jednoducho všetko, čo očakávate od špičkového exkl Čaká nás fantastická gastronómia. foto: Ľuboš Fellner - BUBO Vychutnajte si SPA s tými najlepšími balijskými procedúrami a masážami. foto: The Ritz Carlton Bali foto: Ľuboš Fellner - BUBO foto: Ľuboš Fellner - BUBO
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333105
Cena od: 4 554 €
Príplatky od: 1 001 €
Doprava: letecká
Termín: 15.05.2024 15/14 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309170

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Exotika
Pobytovo-poznávacie
Tai Pei Typ ubytovania:
Čína, Taiwan, Taipei (Tchaj-pej)
Hong Kong
Čína, Hongkong
Macao
Čína, Macao
Denpasar
Indonézia, Bali, Denpasar
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: