Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Taiwan, Hongkong, Macao, Dubaj

Začíname v modernej metropole Taiwanu, Taipei. foto: Archív BUBO /uploads/usr/10937/lubosfellner_hongkong_macao_143.jpg Špeciálne jednotky držia čestnú stráž na pamätníku prvého taiwanského prezidenta Čankajška. foto: Ad Na nočných trhoch nájdete všetko možné a nemožné, od suvenírov až po čerstvé ryby. foto: Archív BUBO Ak viete kde hľadať tak aj v metropole ako Taipei nájdete tiché uličky a zelené kúty. 
 foto: Adam Z Divoké severné pobrežie Taiwanu s úžasnými kamennými tvarmi vytvorenými eróziou v národnom parku Yeh Pieskovec v parku postupne eroduje a vytvára útvary podobné hríbom, ktoré potom dostávajú exotické m Okrem známych hríbových útvarov vytvára erózia v národnom parku Yehliou aj úžasne hladké plochy, kto Vyhliadka na severné pobrežie z tradičného baníckeho mestečka Jiufen. Práve tu vznikla zlatá horúčka Rezance vo vývare s kúskami hovädzieho mäsa sú, podobne ako u nás halušky, národným jedlom Taiwanu. Prapôvodná kultúra Taiwanu pred čínskou kolonizáciou bola príbuzná skôr Polynézii ako Číne. foto: Ad Najslávnejší pohľad na Hong Kong nájdeme na preslávenej vyhliadke Victoria Peak. foto: Robert Taraba Doprajte si luxusný pobyt  uprostred živého a rušného Kowloonu v hoteli The Mira. foto: The Mira Hon V hoteli The Mira máte možnosť vybrať si spomedzi 6 reštaurácii či barov, ktoré sú považované za jed Z vrchu vyhliadky vidíme ako sa pod nami rozprestiera celý Viktóriin prístav - pulzujúce srdce Hong Nenechajte si ujsť možnosť ubytovať sa v najvyššie položenom hoteli na svete v The Ritz Carlton Hong Už jazda preslávenou lanovkou Peak Tram na Victoria Peak je zážitkom a poskytuje nám unikátny pohľad Preplavíme sa Viktóriiným prístavom, centrom Hong Kongu a jedným z najznámejších prístavov našej pla V Hong Kongu nás víta symfónia svetiel - najväčšia každodenná laserová show na svete. foto: Adam Záh Vyhliadka na Victoria Peak je krásna či už si ju pozrieme cez deň, alebo v noci. foto: Archív BUBO Večer prístavom premávajú tradičné džnky, ktoré dodávajú mestu úžasný kontrast medzi historickým a m Jedným z ďalších kontrastov sú električky mestskej hromadnej doprav inšpirované anglickom. foto: Sam Jeden z najlepších systémov metra na svete nájdeme práve pod ulicami Hong Kongu. 
 foto: Samuel Klč Vyskúšame chute južnej Číny. foto: Archív BUBO Mystickú atmosféru a tradíciu vieme precítiť priamo v srdci moderného Hong Kongu v chráme Man Mo. fo Miestni si ctia svoje tradície rovnako ako tomu bolo pred stáročiami. foto: Samuel Klč - BUBO Podobne ako v minulosti, aj dnes veriaci v Hong Kongu píšu svoje želania a priania na červené štítky Navštívime rôzne trhoviská Hong Kongu - hračky, suveníry, domáce zvieratá, kvety, alebo vtáky, každý Priamo na ulici tu nájdeme aj smutne známy obchod so žraločími plutvami. foto: Samuel Klč - BUBO Hong Kong to nie sú len mrakodrapy a obchodné štvrte, ale aj úchvatné obytné štvrte s panelákmi o kt Keď prechádzate ulicami obytných štvrtí tak sa cítite akoby ste boli v úplne inom svete. foto: Samue Hong Kong má prívlastok najvertikálnejšieho mesta nad svete a keď prechádzate jeho úzkymi natlačeným Vyskúšate najlacnejší Michelin na svete? foto: Archív BUBO Únik z ruchu veľkomesta nám poskytne výlet na Veľkého Budhu. foto: Samuel Klč - BUBO Keď ste v areáli Veľkého Budhu, a v priľahlom chráme Po Lin, tak máte pocit, že nemôžete byť stále v Veľký Buddha je symbolom iného Hong Kongu, ale zároveň je jednou z najpopulárnejších a najviac navšt Naša cesta pokračuje do Macau - mesta histórie a hazardu. foto: Archív BUBO Televízna veža, Macao (338 m). foto: Archív BUBO Koloniálna pevnosť a obrovské kasíno, dve tváre Macau na jednej fotografii. foto: Adam Záhorský - BU Macao nám poodkryje svoju tvár nepochybného globálneho epicentra hazardného priemyslu. Je tu viac ka Najslávnejšie kasíno ázijského Las Vegas, Macao. foto: Archív BUBO Najväčšie kasíno sveta, Venetian, Macao. foto: Archív BUBO Zároveň sa zoznámime s Macau ako historickým mestom. Najlepšie túto jeho tvár uvidíme na hlavnom nám Pripomienkou multikulturalizmu mesta je aj protestantský cintorín. foto: Samuel Klč - BUBO A sme v Dubaji, pod vežou Burj Khalifa (828 m). foto: Archív BUBO Z púšte vyrástla budúcnosť ľudstva, Dubaj. foto: Archív BUBO Ikona Dubaja, Burj al Arab. foto: Archív BUBO foto: Archív BUBO Zahrajte si golf v Hongkongu, alebo na tomto ihrisku so skvelým výhľadom na najvyššiu budovu sveta v Hotelový rezort The Palm pod taktovkou Sofitelu je luxusným miestom na záver zájazdu, kde si vychutn Hotelový komplex má elegantne zariadené izby vybavené štandardom kvalitného hotela. foto: Sofitel Th Sofitel The Palm vsadil na to, že svoj rezort zaobalil do pocitu Francúzskej Polynézie a všade okolo Ak dostanete hlad, rezort vám ponúka šesť reštaurácii, kde si viete vychutnať všetko od čínskej, ara
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333134
Cena od: 4 340 €
Príplatky od: 546 €
Doprava: letecká
Termín: 04.06.2024 15/14 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83309484

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Taipei Typ ubytovania:
Taiwan (Čína), Taipei (Tchaj-pej)
Hong Kong
Čína, Hongkong
Macao
Čína, Macao
Dubaj
SAE, Dubai, Dubaj!
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: