Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Srí Lanka, južná India

/uploads/covery zajazdov/roberttaraba_srilanka_67.jpg Osviežime sa kokosovým orechom na pláži? Anuradhapura - najväčšie dagoby Srí Lanky Sloní sirotinec na záver našej cesty ostrovom Srí Lanka V miestnej dedinke nás domáci naučia, ako si pripraviť typickú prílohu do jedla „sambull“ (zmes drve Jeden z najlepších čajov sveta. Priamo z poľa a blízkej fabričky Aj policajt v Indii je exotický. Vchod do mesta Tanjore vytesaného z jedného kameňa. Vyskúšame si noc na housebote. Chrámy v hodvábnom meste Kanchipuram. Opičky v prírodnej rezervácii Periyar Zlatý Budha v Dambulla. Miestne jaskyne sú pod patronátom UNESCO Rybárske siete v indickom meste Kochi známe ako prístav korenia. Dôležitý je každý detail. Tradičný indický tanec Kathakali charakteristický výraznými kostýmami a pohybmi. Detail hinduistického chrámu. Videli ste už farebnejší chrám? Chrám Sri Ranganathaswami. Zlepšite si úroveň ubytovania závere zájazdu v Kochi a vychutnajte si najlepší hotel, ktorý v meste Pohľad na hotelový bazén v prémiovom hoteli Grand Hyatt v Kochi. 
foto: archív BUBO Prémiový hotel Grand Hyatt má 248 luxusných izieb (rozloha od 41 m2) a 38 suít (rozloha od 240 do 31 Takto vyzerá najlepšia kúpeľňa v Kochi - prémiový hotel Grand Hyatt. 
foto: archív BUBO V prémiovom hoteli Grand Hyatt sú kvalitné reštaurácie, napr. Malabar Vás prekvapí tradičným výberom
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333572
Cena od: 4 665 €
Príplatky od: 908 €
Doprava: letecká
Termín: 24.10.2024 16/15 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83372400

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Exotika
Kombinované pobyty
Kolombo Typ ubytovania:
Srí Lanka, Západná provincia, Kolombo
Kanchipuram
India, Tamilnádu, Kanchipuram
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: