Po-Pá 9,00-17,00
yanka@centrum.sk
+421 907 831 487

Antarktída loďou - plavba cez Drakeov prieliv

/uploads/usr/10898/antarktida/lubosfellner_antarktida-18-1.jpg Najjužnejšie mesto na Zemi, Ushuaia. Odporúčame ochutnať krabov a skočiť si na golf na najjužnejšie Búrlivé vody Drakovho prielivu nás vítajú na úvod cesty. Sme praví námorníci - lovci zážitkov! Foto: Po prejdení Drakeovho prielivu nás čaká nádherná krajina bieleho ticha. Foto: Pavel Fellner – BUBO Naše vylodenia nás povedú za miestnou faunou. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Ľadové kráľovstvo nás absolútne pohltí svojou krásou. Je až neuveriteľné ako veľmi Vám vyrazí dych t Ktoré zviera stretneme ako prvé?
foto: archív BUBO V kajute na palube. Možno práve roztomilé tučniaky.
foto: archív BUBO Alebo veľryby nám takto dajú vedieť, že plávajú blízko? Foto: Daniela Mihaldová - BUBO BUBO sprievodca v akcii. Jeho účasť závisí od dostatočného počtu prihlásených klientov. Na fotke Jur Plná penzia na lodi je skutočne vynikajúca. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Na svoje si prídu skutočne všetci aj tí, ktorí držia dietu, nejedia mäso alebo majú alergie. Foto: D Stolovanie je celý čas na úrovni. Frak a večerné šaty nepotrebujete. Sme tu ako jedna veľká rodina. Raňajky a obedy sú formou bufetov. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Bufety sú neskutočne chutné, majú dobrý výber všetkého možného. Foto:  Daniela Mihaldová - BUBO V rohu k tomu varia kuchári výborne cestoviny, palacinky alebo si dáte radšej zmrzlinu? Foto: Daniel Objavili sme aj skutočne dobre syry, olivový olej a chutné pečivo. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Bufety sú teplé aj studené. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Jedlo na palube je pre mnohých gurmánskym zážitkom. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Počas plavby sa vylodíme na viacerých miestach. Foto: Daniela Mihaldová - BUBO Antarktída nie je jen biela.
Foto: archív BUBO Čierne fliačky na bielych ľadových kryhách rozozná náš sprievodca už z diaľky.
Foto: Ľuboš Fellner – Sila a krása živlov v plnej sile.
Foto: Pavel Fellner – BUBO A teraz si predstavte, že pod hladinou je ľadovec aj 4x väčší. foto: Pavel Fellner – BUBO Pohľad na plávajúce ľadovce a snehom pokryté vrcholy vám prezradí, že ste dosiahli JUŽNÉ SHETLANDSKÉ Osviežujúci kúpeľ.
Foto: Pavel Fellner – BUBO Vyskúšate ho aj vy?
Foto: Pavel Fellner – BUBO Každé vylodenie je splnenie sna.
Foto: Pavel Fellner – BUBO Neuveriteľný život všade okolo nás.
Foto: Ľuboš Fellner – BUBO Všetky vylodenia na zodiakoch v cene.
foto: Pavel Fellner – BUBO Definícia ľadovej modrej.
Foto: Pavel Fellner – BUBO Na stretnutie s veľrybami.
Foto: Pavel Fellner – BUBO Približuje sa?
Foto: Pavel Fellner – BUBO Áno. Veľryba pláva pod naším zodiakom.
foto: Pavel Fellner – BUBO Jej vynorenie spôsobí v zodiaku absolútny ošiaľ. Foto: Ľuboš Fellner - BUBO Ľadová krása. Foto: Pavel Fellner – BUBO Ako maľovaný.
foto: Pavel Fellner – BUBO Plavba na opustené miesta. Foto: BUBO archív Od sprievodcov sa dozviete, čo spôsobuje akú farbu má ľadovec. Veď niekedy sú biele, modré a niekedy Západy slnka farbia prírodu do teplej ružovej alebo žltej farby. foto: Pavel Fellner – BUBO Stretnutia so zvieratami vo voľnej prírode.
Foto: Pavel Fellner – BUBO Tulene vám radi ležérne zapózujú.
foto: Pavel Fellner – BUBO Na dotyk s drsnou aj rozkošnou prírodou.
foto: Pavel Fellner – BUBO Podarí sa Vám odfotiť perfektný odraz hory z hladiny mora? foto: Pavel Fellner  – BUBO Posledné úsmevy...
foto: archív BUBO Naša cesta šiestym kontinentom je na konci. Kam pôjdete nabudúce? Severný pól s BUBO ? 
foto: Pavel
Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1333905
Cena od: 13 685 €
Príplatky od: 0 €
Doprava: letecká
Termín: 22.01.2025 11/10 dní/nocí
Obchodník: 35824859
Kód termínu: 83439866

« Späť na výber termínu a popis zájazdu
Poznávacie zájazdy
Plavby
Ushuaia Typ ubytovania:
Argentína, Tierra del Fuego, Ushuaia
Drakov prieliv
Antarktída, Drakov prieliv
Antarktický polostrov
Antarktída, Antarktický polostrov
Letisko:    
Strava:    
Pre zobrazenie komplexného cenníka vyberte zodpovedajúci typ ubytovania.
Cena celkom: N/A

Obsiahnuté údaje sú výlučne informatívne.

Krajiny

Zobraziť všetky »

Mailing list

Chcete dostávať výhodné dovolenkové ponuky? Zaregistrujte sa a uveďte Vaše dovolenkové požiadavky. Radi Vás budeme informovať.

Meno:
E-mail:

Telefón:

Text: